Jupiter u Vodoliji od 19.12. do 13.05.2021. - Imaćemo priliku da osiguramo sebi ljepšu budućnost

Planeta obilja i ekspanzije Jupiter ulazi u znak Vodolije 19. decembra i tamo će ostatoi sve do 13. maja 2021. godine. Zatim će se ponovo pojaviti u znaku Vodolije 28. jula i ostaće tu sve do 28. decembra 2021. godine. 


Za vrijeme ovog događaja ćemo imati priliku da se više fokusiramo na svoju budućnost. Fokusiraćemo se na promjene koje će nam biti potrebne kako bismo postigli više ciljeve u budućnosti. Ovaj Jupiter u Vodolije će nam omogućiti iskopamo stvari za koji nismo ni znali da postoje u nama. 

Vodolija se brine za sve stvari koje su vezane za odnose sa našim bližnjima i prijateljima. Vodolija će nam pomoći da prihvatimo sve osobine koje posjedujemo. Potaknuće nas da tražimo nova okriženja u kojima možemo napredovati onakvi kakvi jesmo. 



Jupiter se trenutno nalazi u znaku Jarca koji ovaj period čini posebno teškim, ali kada uđe u Vodoliju moći ćemo sve loše da ostavimo iza sebe. Kada Jupiter uđe u znak Vodolije dobićemo priliku da damo sebi malo prostora i bićemo blagosloveni pozitivnom energijom. 

Bićemo u mogućnosti da preduzmemo sve moguće korake koji će dugoročno uticati na našu budućnost. Otvoriće nam se nove mogućnosti i bićemo spremni da osiguramo sebi ljepše dane koji nam donose. Druga faza Jupitera u Vodoliji koja će se desiti od 28. jula do 28. decembra 2021. godine će nam donijeti još neke promjene koje će oblikovati našu budućnost na način na koji mi to želimo. 



Očekuju nas dva aspekta Jupitera u Vodoliji, jedna sa Saturnom, a druga sa Uranom koji će se dogoditi u Biku. Jupiter će se naći u kvadratu sa Uranom kada bi mogli osjetiti napetu energiju. Uran i Jupiter će se zalagati za promjene i poticaće nas da probijemo postojeće norme. 

Planeta promjena će nas učiniti nestrpljivima i prisiliće nas na drastične odluke. Impulsivnos ponekad može da bude dobra i da nam donese pozitivne promjene, ali ako budemo previše impulsivni to može naškoditi našim planovima za budućnost.

Pokreće Blogger.