Ako je oženjen ne znači da je vjeran: Signali koji mogu ukazati da se sviđate oženjenom muškarcu

Kada se sve sviđate oženjenom muškarcu on će na sve načine da pokuša da privuče vašu pažnju. Ponekad nam pažnja i poštovanje dođu od onih od kojih najmanje očekujemo, a oženjen muškarac zna kako to da pokaže. 


On ima jako lijepe manire, i samopouzdanje koje zna da pokaže i gleda vas na gotovo nevin način. Postoje još neki znakovi pomoću kojih ćete na lak način pročitati da li je oženjen muškarac bacio oko na vas. Od vas zavisi kako ćete da se nosite sa ovom situacijom i da li ćete se upustiti u vezu sa oženjenim muškarcem. 

1. Daje vam komplimente kad najmanje očekujete. Kada vam oženjen muškarac daje komplimente o tome kako izgledate, kako se oblačite, o vašoj profesiji i ako ti komplimenti dolaze kada se najmanje nadate to znači da je on zainteresovan za vas i želi da to znate. Komplimenti mogu da izgledaju bezazleni na prvi pogled, ali on će biti direktniji u svojim komplimentima kako bi vam dao do znanja kakve su njegove namjere. 



2. Voli da razgovara sa vama. Primjetićete da je veoma vedar kada razgovara sa vama i boja njegovog glasa je veoma ugodna.  Uvijek pokušava da započne razgovor sa vama i pokušaće na bilo koji način da zadrži vašu pažnju.  

3. Raspituje se za vaš ljubavni život. Vaš ljubavni status je njegova najveća briga i on će htjeti da sazna da li ste slobodni ili ne. Ako vi već imate nekoga u svom životu on bi mogao da daje negativno mišljenje o tome jer je očigledno da je ljubomoran. On će uvijek htjeti da bude upućen u vaš ljubavni život kako bi našao pravi trenutak da vam otkrije svoja osjećanja. 

 


4. Dijeli sa vama detalje iz svog braka. Kada je oženjen muškarac zainteresovan za vas on ili priča o detaljima svog braka ili ga uopšte ne spominje. Ako priča o svom braku on time želi da znate da on nije srećan i da je slobodan za vas. Ako izbjegava podijeliti bilo kakve detalje o svom bračnom životu, onda ga je vjerojatno obuzela krivica i želi zaboraviti činjenicu da je oženjen kako bi mogao biti s vama. 

5. Trudi se da naglasi sličnosti između vas dvoje. Stalno će vam stavljati do znanja da ste upravo vi njegov tip djevojke i da vas dvoje imate mnogo toga zajedničkog. Ovo je jasan znak da se sviđate oženjenom muškarcu. 

6. Nalazi vremena samo za vas. Iako bi svaki oženjen muškarac trebao svo svoje vrijeme da posveti svojoj porodici, ako on uvijek nađe vremena da se druži sa vama i zove vas da izađete to znači da mu se sviđate. Trudiće se da se osjećate srećno i lagodno u njegovom društvu. 

7. Želi da bude u kontaktu sa vama stalno. Kada se sviđate oženjenom muškarcu on će željeti stalo da bude u kontaktu, zvaće vas ili će vam slati poruke. Htjeće da vas bolje upozna i da osjetite njegovo prisustvo u svom životu. 

8. Vaše mišljenje mu je bitno. Biće mu veoma važno vaše mišljenje o braku, nevjeri, ljubavi i drugim temama koje mu znače, te će pokušati da se prilagodi vašem mišljenju. Time što pokazuje da mu je vaše mišljenje bitno on vam daje do znanja da mu se sviđate. 

9. Uvijek se lijepo ponaša u vašem društvu. Trudi se da bude pravi džentlmen kada je u vašem društvu. Biće šarmantan i pokušače da vas nasmije. To će raditi jer želi da vidite kako je on interesantan, poseban, ozbiljan i kako mu je dosadno u braku. 

10. Imate jak osjećaj za njegovu ljubav. Duboko u svom srcu imate jak osjećaj da je oženjen muškarac zaljubljen u vas. Možete pokušati da se zavarate da se on samo brine o vama jer vam je prijatelj ali u stvari vi se njemu sviđate i ne možete više to da poričete.

Pokreće Blogger.