Sreća nije na njihovoj strani: Znakovi Zodijaka koji moraju biti oprezni tokom Plavog mjeseca 31.10

Pun Plav Mjesec je pojava koja nismo u mogućnosti često da vidimo. Pojaviće se na nebu 31. oktobra i to će ujedno da bude i drugo pun Mjesec koji će da se pojavi u ovom mjesecu.


Pored punog Mjeseca i Merkur je retrogradan, a plavi Mjesec nam dolazi u znaku Bika. U našem ljubavnom i finansijskom životu će se dogoditi mnoge promjene koje bi mogao Uran dodatno da zakomplikuje. 

Bik: Osobe rođene u znaku Bika će biti veoma pogođene uticajem punog Mjeseca, a vi ćete najviše osjetiti njegov intenzitet. Pokušajte da ostanete mirni i pozitivni dok se vaše tijelo i um bore sa ovom jakom energijom. Na karaju ćete izaći izliječeni i kao pobjednik. 



Lav: Budući da je Merkur retrogradan vaš poslovni život bio mogao da se zakomplikuje. Desiće vam se nevjerovatne promjene koje mogu biti veoma stresne za vas. Najbolje bi bilo da prihvatite prmjene koje dolaze, takođe budite strpljivi jer će na kraju doći i dobre stvari. 

Škorpija: Ovaj Pun Plavi Mjesec će vas potaknuti da analizirate vaše odnose. To mogu biti odnosi sa partnerom ili nekim članom vaše porodice. Imaćete jasnu sliku problema sa kojim se borite vi i vaš partner. Iskoristite svaku priliku da se bolje povežete i razumijete svog partnera. 



Vodolija: Nećete imati problema da se suočavate sa novim stvarima. Pokušajte malo bolje da shvatite svoj karakter. Pomjerite svoje lične granice i napravite mjesta za nove ljude u svom životu. Riješite se svih strahova i prepustite se energiji koju vam donosi ovaj Pun Plav Mjesec.

Pokreće Blogger.