Pun Plavi Mjesec 31.10 - Znakovi Zodijaka koje bi mogla pratiti velika sreća

Pun Plavi Mjesec se pojavljuje u sezoni Škorpije, a u isto vrijeme se nalazi u znaku Bika. Ovo će biti dobar period za neke od znakova Zodijaka da poboljšaju svoju finansijsku situaciju i ljubavnoi život. 


Sunce će da vam da motivaciju koja vam je potrebna da biste se mogli fokusirati na svoje ciljeve. Budite oprezni jer će Uran takođe biti aktivan za vrijeme ovog događaja. Na svu sreću će biti imuni na promjene koje će donijeti Plavi Mjesec. 

Ovan: Prirodno ste veoma vatreni i brzi. Ovaj Plavi Mjesec će u vama da probudi neke osobine koje su karakteristične za Bikove. Ohrabriće vas da se malo smirite i napravite pauzu od svega. Dobićete inspiraciju da preuredite svoj život i donesete neke promjene u njega. 



Fokusirajte se na ono šta imate i nađite način da to iskoristite. Blizanci: U zadnje vrijeme osjećate veliki umor. Od kako je Merkur retrogradan vi ste počeli previše da sanjarite. Nemojte da brinete jer vam upravo ovaj Plavi Mjesec donosi odmor i obnovu energije. 

Vaga: Ono što treba da napravite jeste da prihvatite svaku priliku koja vam se pruži. Plav Mjesec će da vam donese promjene koje na početku mogu da vam izgledaju čudne. Ovo je pravi period da pokažete kakvi ste i budete ono što jeste. 



Strijelac: Ovaj pun Mjesec će vam pružiti priliku da se oslobodite svoje usporene energije, a to je ono što vam je potrebno u ovom momentu. Pod uticajem ovog događaja biste trebali da se oslobodite svih toksičnih veza i da se ponovo pokrenete.

Pokreće Blogger.