Detaljan sedmični horoskop od 05.10 do 11.10 - Sreća bi mogla da prati Škorpije, Strijelčeve i Ribe

Sreća bi mogla da prati Škorpije, Strijelčeve i Ribe


Ovan:
 Razmislite o novim idejama koje će vam biti ponuđene one bi mogle da vas spasu od gubitaka i izgradite nove ideje i planove. U ovom periodu se suzdržite od pozajmljivanja novca. Budite pažljivi u saobraćaju i ako planirate neko putovanje odložite ga za neki drugi put. nemojte drugima da otkrivate svoje planove, a ako bas morate otkrijte im samo ono najosnovnije. 

Bik: U ovom periodu ćete sklopiti neka nova poznanstva. Bidite strpljivi sa ljudima i nemojte pretjerano da reagujete na sve. Nemojte da zanemarujete važne stvari koje se tiču vaših finansija jer vaša situacija nije tako loša kakvom se čini. Nemojte da se plašite da planirate budućnost samo imajte povjerenja u sebe i sve će na kraju da se završi dobro. Razmislite malo o svojim postupcima kako biste izbjegli razočarenje. 



Blizanci: Nemojte da se izvinjavate za svoje greške. Ako želite nešto da postignete ne pičajte mnogo o tome. Nemojte dozvoliti da vaša osjećanja upravljaju vama. Poradite malo na sebi i nemojte da se bojite da uložite novac u posao za koji mislite da će biti uspješan. Budite svjesni da život mora konstantno da se mijenja kako bi bio ugodan 

Rak: Pokušajte malo da usporite kako ne biste upali u neku situaciju zbog koje bi mogli da se kajete. Imajte na umu da je vaša veza sa ljudima koji vas okružuju ključna za vaš uspijeh. Pokušajte da isključite emocije kako ne biste povrijedili sebe. Dobićete neke dobre ponude, ali budite oprezni sa novcem. Pažljivo birajte svoje riječi i djela. 



Lav: Pokušavate da držite svoje emocije pod kontrolom što vam baš i ne ide od ruke. Ne dozvolite da vas neko isprovocira i izazove vaš bijes. Pokušajte malo da se odmorite. Organizujte sebi neko putovanje ili izlet. Ovo je period u kojem bi mogli više da analizirate sebe i svoje postupke. Budite odgovorni, naročito u ovom periodu. 

Djevica: Oslanjanje na druge može samo da vas povuče na dno. Vaš uspijeh bi mogao da izazove zavist kod jedne osobe koja vam je jako bliska. Ako ne budete bili pažljivi možete imati ozbiljne finansijske probleme od kojih se nećete moći lako oporaviti. Prestanite da preispitujete svoju prošlost i koncentrišite se na sadašnjost i budućnost. 

Vaga: Budite oprezni sa ljudima koje ne poznajete dobro. Ovo je period u kojem bi mogli biti zbunjeni svojim osjećanjima i dopustite da vam budu blizu samo ljudi na koje možete da računate. Podržite prijatelja koji započinje novi posao, ali samo pod uslovom da budete finansijski sigurni. Pokušajte da izbjegavate problematične situacije i nemojte propustiti prilike koje vam budu ponuđene.

Škorpija: Nađite način da uključite svoju umjetničku prirodu u posao i bićete uspješni. Budite strpljivi i pažljivi prije nego što napravite neki veliki korak. Nemojte propustiti priliku da sklopite korisno partnerstvo. Fokusirajte se na svoje planove, poradite na svojim problemima i sjajne stvari će da vam se dogode. Ne dozvolite da vas male poteškoće zabrinu, lako ćete da ih riješite. 

Strijelac: Ovo je pravi period da na novi način pristupite starim problemima za koje ćete napokon naći rješenje. Bićete puni želje i energije da postavite neke nove ciljeve. Ako planirate neko putovanje ono bi moglo da bude uspješno, ali budite oprezni ako se nađete za volanom. Budite strpljivi i dogodiće se neke lijepe promjene u vašem privatnom životu. 

Jarac: Naoružajte se strpljenjem jer biste mogli da iskusite teške trenutne u ovom periodu. Pokušajte da nađete način da poboljšate svoju finansijsku situaciju. U ovom periodu biste mogli da primite neke loše vijesti, ali pokušajte da ih primite smireno. Sačuvajte svoje dobro raspoloženje i pozitivan stav kako biste izbjegli probleme. 

Vodolija: Razmislite o svakom svom sledećem koraku i pokušajte sve razgovore da vodite smireno. Dobar odnos sa osobama koje vas okružuju je ključan za vaš uspijeh. Bićete iznenađeni finansijskim uspjehom koji će da vam se desi. Svemir vam poručuje da treba da se promijenite. Završite stvari koje ste davno započeli i održite svoja obećanja. 

Ribe: Ako ste u vezi bićete uspješniji u prevazilaženju poteškoća jer ćete imati nekoga ko će da vas podrži. Sada je vrijeme da usporite i budete strpljiviji. Dobre procjene će vam pomoći da donesete dobre zaključke i preduzmete odgovarajuće radnje. Vaši planovi će se ostvariti i biće uspješni što vam može donijeti finansijsku dobit. Postavite jasne i specifične ciljeve i realizujte ih. Poslušajte svaki savjet koji dobijete, neki bi mogao da vam bude koristan.

Pokreće Blogger.