Znakovi da vaš muškarac možda nešto krije - "Izbjegava kontakt očima i daje nejasne odgovore"

Svi mi imamo tajne koje držimo samo za sebe, ali imajte na umu da bi svaka veza trebala da bude zasnovana na povjerenju. Dobra komunikacija je ključ svake veze, ali ako vaš partner želi nešto da sakrije od vas treba da znate na koji način da ga podstaknete da vam kaže istinu.


Ako vaš muškarac ima tajne koje ne želi da podijeli sa vama postoje znakovi koji bi mogli to da vam pokažu. Ponekad može da vam bude veoma teško da otkrijete istinu, ali ako prepoznate neke od sledećih znakova onda ćete imati opravdan razlog za svoje sumnje.

Promjena boje glasa. Ako primjetite promjenu u boji njegovog glasa dok razgovara sa vama onda postoji mogućnost da vas laže. Može se desiti još i da pokušava da pročisti grlo dok razgovara ili da promijeni ritam disanja što su prirodne reakcije tijela na nervozu.



Izbjegava kontakt očima. Pogled može mnogo toga da otkrije o nečijim osjećanjima, pa ako vaš partner izbjegava kontakt očima onda vjerovatno nešto krije. Daje nejasne i nepotpune odgovore. Ako vaš partner daje nepotpune i nejasne odgovore to može da ukaže na to da nešto skriva od vas. Takođe na pitanje odgovaraju pitanjem kako bi dobili više vremena da smisle odgovor.

Nervozan je kada ste sami. Vaš partner može da se osjeća uznemireno kada je nasamo sa vama je će konstantno da osjeća strah da ćete da mu postavite neko neugodno pitanje.  Ima ozbiljan izraz lica. Ako vaš partner ne pokazuje nikakvu ekspresiju lica dok razgovara sa vama nećete biti u stanju da vidite njegova osjećanja. Kada neko ima tajne trudi se da ima smiren izraz lica i da ne pokazuje emocije koje bi mogle da ga odaju.



Često trepću. Prečesto treptanje može da bude jasan znak laganja. kada je neko pod stresom zbog laganja počinje sve češće da trepće. Prebacuju krivicu na vas. Kada vaš partner nešto krije od vas on može da osjeti krivicu jer nije bio iskren prema vama. Tada bi mogao da prebaci svu krivicu na vas da izgleda kao da ste vi uradili nešto loše kako bi opravdao sebe.

Krije od vas svoj telefon. Iako je privatnost veoma važna treba da znate da ako vaš partner krije svoj telefon od vas za to postoji razlog. Ako dobija poruje i pozive u kasne sate ili se svađa kada mu postavite pitanje ko zove postoji migućnost da nešto krije.

Pokreće Blogger.