Ljubavna analiza od 09.09 do 13.11: Rakovi treba da budu oprezni - Škorpije će učvrstiti svoju ljubav

Mars je postao retrogradan 9. septembra i ostaće takav sve do 13. novembra. što bi moglo da utiče na ostvarenje naših želja i čežnji.


U ovom periodu svi ćemo više pažnje da posvetimo sebi nego partneru. Izbjegavaćemo svađe i rasprave jer ćemo biti svjesni da one ne vode nigdje. Iskoristite ovaj period da preispitate sebe i svoju vezu i šta vam je zaista potrebno.

Ovan: Univerzum vam ne dozvoljava da preduzmete bilo kakvu akciju za vrijeme ovog perioda. I vi i vaš partner bi trebali jednako da se trudite u vezi pa ako nije tako pričakajte sa zavjetima ljubavi dok ne dođe pogodnije vrijeme za to. Pokušajte da ne vršite pritisak na svog partnera.



Bik: Imaćete osjećaj kao da je su svi i sve protiv vas. Koliko god da se trudite da učinite druge srećnim nešto se uvijek nađe i pokvari vam planove. Imajte na umu da je uvijek ljubav najbitnija kada se oba partnera daju jednako u vezi.  Blizanci: Pokušajte da se ne raspravljate sa partnerom oko sitnica, napravite korak unazad da nebiste rekli neke stvari koje ne želite. Budite svjeni da treba zajeno da se borite protiv problema a ne da se borite jedno protiv drugog.

Rak: Budite oprezni kada je u pitanju komunikacija sa partnerom. Postoji mugućnost da kežete stvari koje ne mislite, a koje mogu da naštete vašem odnosu. Budite iskreni prema svom partneru i trudite se da se izborite za vašu vezu. Lav: Osjetićete da su vam potrebne promjene u vezi. Bićete malo naporni sa svojim idejama i željećete da sve kontrolišete. Pokušajte da nađete kompromis sa partnerom ili prestanite da trošite i njegovo i svoje vrijeme.



Djevica: Za vrijeme ovog perioda pokušajte sami da nađete svoju sreću umijesto što to očekujete od drugih. Ako želite da vaša veza vude srećna potrudite se da poradite na riješavanju problema zajedno sa svojim partnerom i ne očekujte da drugi riješavaju probleme umjesto vas. Vaga: Odvojite malo vremena za sebe i svoja osjećanja kako ne biste svoj bijes iskaljivali na svojim najbiližima. Svaki razuman partner će vam dati vremena da se saberete i da se dovedete u red zato nemojte da dajete izgovore za svoja trenutna osjećanja.

Škorpija: Ako vaš partner ne preduzima prvi korak u vezi nemojte da se bojite da ga vi napravite. Ništa vas ne spriječava da preuzmete stvari u svoje ruke i budete srećni. Strijelac: Ako je ikako moguće ne upuštajte se u novu vezu za vrijem ovog perioda. Oni koji su u vezi bi trebali da porade na temeljima svoje veze kako bi učvrstili svoju ljubav.

Jarac: Pokušajte da se fokusirate na svog partnera i na to koliko srećnu vezu imate. Razmišljajte o onome šta vas čini srećnim i uživajte u svakom momentu sa svojim partnerom. Vodolija: Nemojte da dajete partneru obećanja koja ne možete da ispunite. Budite realni i nemojte da pokušavate da postignete nemoguće. Nemojte da trošite energiju na stvari sa kojima ne možete da se nosite.

Ribe: Ovo nije dobar period da se emocionalno vežete, za započinjanje nove veze i za bilo šta više osim zabave i izlazaka. Pokušajte da se ne vezujete za nekoga i započinjete vezu za koju znate da neće da traje.

Pokreće Blogger.