Otkrijte da li vaš partner ima loše namjere - 6 jasnih znakova: "Veoma je uvjerljiv i želi da se sve vrti oko njega"

Desilo vam se da ste upoznali muškarca koji vas je impresionirao odmah na startu , koji je potaknuo vašu radoznalost svojim pričama i pokazao pažnju što je samo povećalo vašu privlačnost prema njemu. 


Mislili ste da je on najzanimljiviji i najslađi muškarac kojeg ste ikada sreli u životu. Nakon nekog vremena ste primjetili da se kod njega nešto čudno dešava. Primjetili ste da ima zategnute odnose sa pojedinim osobama i da se takođe ne slaže sa pojedincima. 

Budite oprezni jer je ta njegova dobrota možda samo način da prikrije svoje loše namjere.  Obratite pažnju na sledeće znakove koji bi vam mogli pokazati da li vaš partner ima dobre ili loše namjere prema vama.  Budi u vama negativna osjećanja; To je nalakši način da utvrdite da li je neka osoba toksična. 



Nakon komunikacije sa takvom osobom osječate se iscrpljeno, negativno i prazno. Ovakvim osjećanjima vaša podsvijest vas upozorava da vas vaš partner samo koristi i manipuliše. Previše je zahtijevan; Ne sudite knjigu po koricama. Ako primjetite neobično i zahtjevno ponašanje možda imate posla sa osobom koja voli da kontroliše svaku situaciju. 

Ne dopustite mu da vas koristi i da dominira vama. Osoba koja se na prvu može činiti simpatičnom može da vas iznenadi svojim manipulativnim ponašanjem. Savladao je vaš govor tijela; Takva osoba može da predvidi vaše ponašanje i prije nego što ste se zvanično upoznali, pa je u stanju da vas lako razumije i utiče na vaše ponašanje na psihološkom nivou. 



Veoma je uvjerljiv; Bićete iznenađeni kada vidite koliko uvjerljiv može biti i šta je sve spreman da učini i da vas iskoristi samo kao privremenu zabavu. Takve osobe su veoma šarmantne i teško im je odoljeti što im uveliko pomaže da vas navedu da radite stvari koje ne želite. Koristi se lošim šalama; U početku može da vam se čini kao loša šala, ali kroz tu šalu on je u stanju da vas uvrijedi. 

Kada ga savladaju kompleksi i osjeti nesigurnost aktivira svoj odbrambeni mehanizam i koristi uvrede i poniženja kroz šalu na vaš račun. Na taj način kontroliše situaciju i podiže sebi samopoštovanje. Sve se vrti oko njega; Vas i vaše poslove smatra manje važnim, dok svaki razgovor i svoju ideju smatra bitnijim. Kada razgovarate sa njim primjetiće te da sve mora da se vrti oko njega.

Pokreće Blogger.