Najveće spavalice u Zodijaku – Ovnovi su u stanju prespavati cijeli dan

Kada se tek rodimo većinu vremena provodimo spavajući. Spavanje nas podmlađuje i daje nam energiju koja nam je potrebna u toku dana. Nekim ljudima spavanje je u genmima i oni ne vide ništa loše u tome i u stanju su da prespavaju cijeli dan.


Astrolozi nam otkrivaju da postoje četiri znaka zodijaka kojima spavanje nije samo nešto što treba da ispune već je za njih spavanje pravo uživanje. Neki znakovi zodijaka vole da odspavaju u toku dana i to nekoliko puta. Oni vole supotnje popodne da provedu spavajući, a nedeljna kafica im postaje podnevna. 

Bik: Kada bik nema svoj redovni dnevni spavanjac on postaje nervozan i ne može da funkcioniše. Spavanje u popodnevnim satima ga čini produktivnijim i pomaže im da poboljšaju svoje razmišljanje. Oni pronalaze poseban užitak u dnevnim drijemkama i njihov posao iz snova je onaj na kojem mogu malkice odspavati.



Strijelac: Strijelčevi žive za vikende i slobodne dane. To su osobe kojima je potreban zimski san. Poznati su po tome da su stalno aktivni i da vole da putuju zbog toga su osobe rođene u ovom znaku najumornije. Ako imate prijatelja u znaku Strijelca onda znate da je sa njim nemoguće popiti jutarnju kafu. Oni će biti tu za vas ali tek poslije podne.

Ribe: Ribe spavaju kada su tužne, kada su sretne, kad im je dosadno ili kada im treba inspiracije. San im je najbolja terapija i za njih ne postoji problem koji san ne može da riješi. Osobe rođene u znaku Ribe su emocionalni spavači i uvijek im dobro dođe jedna dnevna drijemka.



Ovan: Osobe rođene u znaku Ovna su u stanju da prespavaju cijeli dan. To su osobe koju lumpuju noću, a spavaju danju. Alarm je njihov najveći neprijatelj. Ovnovi će radije raditi u popodnevnim smjenama jer voli ujutro da odspava. Veoma su vrijedni i sve svoje obaveze završavaju na vrijeme. Vole da imaju fleksibilno radno vrijeme i njihova efikasnost zavisi od njihovog raspoloženja.

Pokreće Blogger.