Meni ne treba savršen muškarac, treba mi dobar i odan čovjek koji će da me voli.

Zašto veze moraju da budu toliko komplikovane i zašto je toliko teško naći muškrca koji će da te vidi onakvu kakva stvarno jesi i koji će zbog toga da te voli. 


 Ne tražim puno, samo tražim nekoga ko će da me voli isto onoliko koliko ja volim njega. Nekoga kome neće smetati moje mane i nedostraci i ko će da ih prihvati i voljeti me i pored njih. Nekoga ko je spreman da oprosti i zaboravi i koji će da me voli bezuslovno i beskrajno. 

Uvijek sam se trudila da budem savršena djevojka, prihvatala sam čak i manje nego što zaslužujem i uvjeravala sebe da će se sa vremenom stvari promjeniti i popraviti. Toliko puta sam bila povrijeđena i sada znam da mi treba muškarac koji će da mi pokaže da nije kao svi drugi da je drugačiji. 



Zaslužujem dobrog i odanog muškarca. Nekoga kome ću biti jedina, ko će voljeti i poštovati mene i koji će da poštuje moju porodicu i prijatelje. Muškarca koji će da mi kupi pokloni cvijeće bez nekog posebnog razloga, muškarca koji će da me usreći. 

 Meni treba muškarac koji će da stoji iza svoji riječi i koji neće da krši obećanja, muškarac koji se ne boji da bude vjeran samo meni do kraja života. Želim čistu i iskrenu ljubav i muškarca koji će da me voli iskreno i bez razmišljanja i kojeg ću ja isto tako da volim.



Nakon mnogo vremena sam shvatila da koliko vrijedim i da treba da cijenim sebe onakvu kakva jesam. Naučila sam voljeti sebe i čekati muškarca koji će da me voli. Vjerujem da takav muškarac postoji, jer ja sam spremna da ga čekam dok se ne pojavi i ne ušeta u moj život i učini ga posebnim.

Pokreće Blogger.