Ženske ispovjesti: "Nadam se da ni jednu drugu nećeš povrijediti kao mene"

Potrebno mi je da ponovaneđem svoj mir i da se ponovo osjećam živom. Ti si bio prvi muškarac kojeg sam istinski voljela i onaj koji me je najviše povrijedio kad sam se najmanje nadala. 


 Dio mene je nestao onog dana kada si me napustio. Nisam znala kako da nastavim dalje bez tebe, a moje srce je bilo slomljeno u milion dijelova. Ali to je sve moja krivica. Sama sam kriva za svoje slomljeno srce i što sam te voljela toliko iako ti meni nikada nisi pokazivao ljubav i pažnju, ali ipak nisam mogla tek tako da te izbrišem iz svog srca i prebolim. Iako mi je moj razum govorio da je tako najbolje, moje srce nije htjelo da sluša. 

 Znam da je najljepša stvar na svijetu kada si pored voljene osobe, ali ja poslije tebe još uvijek pokušavam da shvatim šta je to prava ljubav jer očigledno je od tebe nisam dobila. Ti si bio centar moga svijeta, jedina osoba sa kojom sam mogla da razgovaram i jedina osoba koju sam htjela pored sebe svakog trenutka svog života i nije me bilo briga ni za koga drugog osim za tebe. 



 Još jednom priznajem da je sve to bila moja greška. Moja jedna i jedina greška dok si ih ti imao na stotine. Voljela sam te svim svojim bićem i šta sam dobila zauzvrat. Uvrede, nepoštovanje i izdaju. Ni u jednom trenutku nisi bio iskrem prema meni i rekao mi čime sam ja to sve zaslužila. Kakva si to osoba kad si mogao da mi uradiš takve grozne stvari i nastaviš sa svojim životom kao da se ništa nije dogodilo. Iako zaslužuješ da prema tebi budem okrutna ja takva neću da budem. 

Biću bolja osoba od tebe, onakva kakva sam uvijek i bila. Ipak, imam potrebu da ti se zahvalim jer si mi pomogao da razumijem sama sebe poslije svega. Hvala ti što si mi pokazao koliko jaka i hrabra mogu biti, što sam uspjela da se izvučem živa iz pakla u koji si me ti uvukao. Stvarno mi je iskreno žao sledeće djevojke na koju naiđeš jer znam da i nju čeka slična sudbina kao i mene. Nadam se da ni jednoj djevojci nećeš uraditi ono šta si uradio meni. 



Ti si bio neko koga nikada nisam željela da izgubim, ali viša sila te je odvela iz mog života. Bio si prvi muškarac koga sam voljela i prvi muškarac koji je našao način da me najdublje povrijedi. Bio si prvi, ali nećeš biti i poslednji muškarac kojeg ću da volim. Neko novi i bolji će da se pojavi u mom životu i voljeće me onako kako ti nisi znao.

Pokreće Blogger.