Kako privući obilje u noći punog Mjeseca: Pazite o čemu razmišljate - Moglo bi se ostvariti

Energija Mjeseca se stalno mijenja, a najveća je za vrijeme punog Mjeseca. Pod uticajem zakona privlačnosti ona je tada najbragocjenija za povećanje obilja.


Energija punog Mjeseca bi zbog svoje snage mogla da utiče na zdravlje mnogih, ali kada su finansije u pitanju ona može biti veoma dragocjena. Uticaj Mjeseca na nas je najsnažnije iz razloga što je Mjesec najbliže nebesko tijelo i Zemljin prirodni satelit.

On utoče na plimu i oseku, pa ako znamo da je 70% ljudskog organizma voda, onda možete samo da zamislite šta čini našem organizmu. Mjesec ima najveći uticaj kada je mlad ili kada je pun. Pun mjesec predstavlja opoziciju Mjeseca i Sunca, to je period kada Mjesec prima najviše sunčeve svjetlosti.



Tada Mjesec blista u svom punom sjaju a ta svjetlost predstavlja čistu energiju. Svemir uvijek reflektuje ono što nosimo u sebi i ako smo u harmoniji pun Mjesec će nam donijeti mnogo pozitivnih vibracija. Pun Mjesec može mnogima da donese zdravstvene probleme i uzrokovati nesanicu, dok bi za finansije ta energija mogla biti dragocjena.

Zbog toga mnogi kažu da pazite šta radite jer bi pun Mjesec mogao da utiče ostvarenje vaših misli. Svaku vrstu energije koju nam šalje svemir možemo da iskoristimo, a na nama je da odlučimo kako to da uradimo. Ritual sa novčanicom Postoji ritual koji bi vam mogao pomoći da za vrijeme punog Mjeseca može da vam privuče obilje novca.



Uzmite jednu novčanicu, po mogućnosti crvenu, podignite ruku i njome mašite nekoliko minuta prema Mjesecu dok konstantno vizualizujete i osjećate kako se vaš novac umnožava. T novčanicu odložite u novčanik i idući dan je potrošite.

Pokreće Blogger.