Greške koje muškarci najčešće čine u vezama: "Biraju žene koje nisu njima prikladne"

Najveća greška koju svi čine, ne samo muškarci, jeste da vjerujete da ste savršeni. Dobro je kada imate tako veliko samopouzdanje ali treba da shvatite da smo svi na kraju krajeva samo ljudi i da niko nije savršen.


Veza je nešto u čemu svi pravimo greške, a posao svih nas je da svedemo te greške na minimum. Važno je da ste u stanju da vidite šta to radite pogrešno kako biste te greške mogli ispraviti. Samo tako možete da pokažete najbolju verziju sebe i pronađete sreću u svojoj vezi.

Birate žene koje nisu prikladne za vas. To ne znači da uvijek birate loše žene, samo često birate one koje nisu prikladne za vas. One će možda nekom drugom muškarcu biti savršene ali ne i vama. Kompadabilnost je veoma važna u vezi nemojte to da zaboravite. Kod partneta ne treba da vas privlači samo fizički izgled već i neke druge osobine.



Dopuštate previše drame u vezi. Dramatične situacije izgledaju lijepo i zanimljivo samo u filmovima dok su u stcarnom životu stvari potpuno drugačije. Drama uništava vezu veoma brzo i neprimjetno. One nisu nešto na šta treba da zatvorite oči, kada se ne zaustave na vrijem mogu da se pretvore u noćnu moru stoga je bitno da problem sa partnerom trena da riješite što prije.

Ulazite u vezu iako niste spremni. Morate biti svjesni da je veza kada vi i partner zajedno rastete, zajedno riješavate probleme i dajete ljubaj jedno drugom. sreća je samo bonus za najstrpljivije i najupornije. U vezi treba da budete spremni da dajete sve od sebe jer ako niste spremni na to ne treba ni da se upustate u vezu.



Hvalite svoju partnerku dok sebe stavljate u drugi plan. Ovo je najveća greška koju muškarci prave, hvale svoju djevojku dok oni ostaju u njenoj sjeni. Odaberite ženu koja će da vas motiviše i nadahnjuje da postanete bolja osoba. Ako stalno sebe ostavljate po strani dok hvalite svoju partnerku vaša veza je osuđena na propast.

Odričete se svojih životnih ciljeva. bez obzira koliko nekoga volite nikada ne biste trebali da odustajete od svojih snova. Možda kada smo u vezi ne radimo uvijek ono što želimo, ali vi i vaša partnerka morate biti uvijek spremni da napravite neki kompromis. Žena koja vas voli nikada vam neće tražiti da se odreknete svojih snova, ona će vas podržavati i motivisati da ih ostvarite.

Izbjegavate pokazivati osjećanja. Svaki muškarac želi da ostavi utisak jakog i snažnog muškarca i vjeruju da će to što pokažu svoja osjećanja pokazati koliko su slabi i ranjivi. Ne možeš zaključati svoje srce i očekivati da pronađeš sreću. Pokazivanjem osjećanja rizikujete da budete povrijeđeni ali taj rizik će da vam bude nagrađen sa ljubavlju.

Pokreće Blogger.