Ljubavna astro analiza za Oktobar: Šta mogu u ljubavi da očekuju Vage, Škorpije i Strijelčevi

Šta u ljubavi mogu da očekuju Vage, Škorpije i Strijelčevi?


Vaga: Mjesec oktobar bi za vas mogao da bude pun razočarenja i nesporazuma. Pokušajte da razmišljate objektivno i realno kakao ne biste doveli u situaciju vašu vezu i kako ne bi došlo do nepotrebnih rasprava sa partnerom.  Budite spremni na dobre i loše dane koji vam dolaze.

Kada dobijete sve potrebne odgovore vaš odnos sa partnerom će da se vrati u normalu. Nemojte previše da preispitujete status veze u kojoj se nalazite jer bi vaša osjećanja mogla da budu pomiješana. Očekuje vas velika promjena do kraja mjeseca samo budite strpljivi.



Škorpija: Oktobar će u vašu vezu da donese mnogo harmonije. Istraživaćete dubinu vaše veze sa partnerom što će vam pomoći da se još više zbližite i povežete. Iskoristite svu pozitivnu energiju koju imate kako biste radili na svojoj vezi, ali takođe budite strpljivi.

Komunikacija sa vašim bližnjima vam prija i donosi vam radost, ali ona može da bude ometena nekim obavezama koje ste stavili na čekanje i sada su postale neodložive. One Škorpije koje su same bi mogle da nađu ljubav svog života, a sve zahvaljujući pozitivnoj energiji kojom zračite.



Strijelac: Pokušajte da unesete malo uzbuđenja u vašu vezu, da otputujete ili da radite nešto zanimljivo što će pomoći i vama i vašem partneru da se opustite. Pokušajte da priznate kreške koje ste napravili i da i ispravite ako je moguće, samo budite strpljivi i dajte sebi vremena.

Oktobar bi mogao da vam donese bezbroj mogućnosti koje bi vam mogle pomoći da poboljšate vašu vezu i prevaziđete sve probleme. Pokušajte da zadržite dobro razpoloženje i pozitivan stav jer bi vaši planovi mogli da budu dovedeni u pitanje zbog neočekivanog susreta sa nekim ljudima.

Pokreće Blogger.