Djevica i Jarac čine savršen tim - 4 Znaka zodijaka sa kojima se Djevica najbolje slaže

Djevice su veoma izbirljive kada su partneri u pitanju. Treba im vremena da razmisle i odluče sa kim žele da se upuste u vezu. Na svu sreću astrologija im može biti od velike pomoći u tome.


Svaki znak se sa nekim slaže bolje a sa nekim lošije. Tako i Djevice. Sa nekim znakovima se bolje slažu sa nekima se ne slažu nikako. Astrolozi su izdvojili četiri znaka zodijaka sa kojima se djevice najbolje slažu i sa kojim bi njihova veza bila uspješna.

Bik: Bikovi i Djevice su zemljani znakovi pa je normalno da će oni da se slažu i da se razumiju. Bik će da iskoristi svoju upornost i tvrdoglavost kako bi srušio sve zidove koje Djevice grade oko sebe. Kada ti zidovi budu otklonjeni oni će imati veoma dobru i iskrenu komunikaciju.



Rak: Veza između Raka i Djevice je  bazirana na uzajamnim oduševljenjem jednog prema drugom. Iako imaju isti pogled na život i svijet njihove sličnosti tu ne prestaju. Znaju da mogu da vjeruju jedno drugome. Spremni su jedno drugom da pokazuju ljubav i njihova veza će da traje dokle god imaju povjerenja jedno u drugo.

Škorpija: Veza između Škorpije i Djevice bi mogla da bude veoma zanimljiva iz razloga što su oba ova znaka veoma misteriozna. Škorpijina strast može da bude veoma intrigantna ua Djevice. Škorpije takođe mogu biti previše zaštitnički nastrojene prema Djevicama. Oba ova znaka imaju potrebu da kontrolišu stvari što mi moglo da donese balans u njihovu vezu.



Jarac: Jarac i Djevica su sjajan tim. Oba ova znaka su dosljedna i žele da jedno drugom daju osjećaj sigurnosti u vezi. Oni vole da provode vrijeme zajedno i da posvećuju pažnju jedno drugome. Oboje su jako vrijedni i trudiće se da usklade svoje ciljeve što će njihovu vezu da učvrsti i tada im ništa neće moći stati na put.

Pokreće Blogger.