Znakovi Zodijaka od najromantičnijeg do najmanje romantičnog: Od Vodolije ne očekujte mnogo

Svaki znak zodijaka je poseban sam po sebi i svaki na svoj način pokazuje svoje emocije. Svaki od njih je sposoban da voli i da pokaže svom partneru koliko je brižan i romantičan.


Kada je u pitanju romantika svaki od njih ima drugačiji pogled i pristup romantici. Za neke znakove zodijaka pokazivanje romantike je nešto sasvim prirodno, dok drugi imaju manjih poteškoća kada je u pitanju pokazivanje svoje romantične strane i nije im lako da pokažu svoje emocije.

Vaga: Vage su najromantičniji znak zodijaka. One imaju oštro oko za lijepe stvari i imaju lijepe manire. Uvijek urade pravu stvar u pravom trenutku pa vam život sa Vagom može izgledati kao bajka. Vaga je znak ljubavi i romantike i riječi "volim te " su riječi kojima oni ispunjavaju svaki dan.



Ribe: Njima je romantika u krvi. Oni su vječiti romantici koji su spremni da vam pišu pijesme i pokazuju ljubav svakodnevno kroz sitnice. Neke njihove romantične ideje se ne ostvare uvijek ali to ih ne spriječava da nastave da sanjaju. Lav: Lavovi imaju veliko srce i njihove veze su uvijek strastvene i pune ljubavi. Iako nekima izgledaju sebično oni su u stanju da urade sve i da se žrtvuju za ljubav.

Bik: Svi koji su bili u vezi sa Bikom ce potvrditi da su mogli da osjete njihovu ljubav i da su bili obasuti romantikom. Kako njihova veza napreduje i raste tako i njihova ljubav prema partneru raste.Njima vlada planeta Venera koja je planeta ljubavi pa to objašnjava njihovo ponašanje prema partneru.



Blizanci: Njima je potrebno mnogo vremena da nađu onog pravog partnera, ali kada ga nađu oni su posvećeni i romantični i stavljaju svog partnera na prvo mjesto. Uvijek stavljaju potrebe svog partnera ispred svojih potreba.

Jarac: Jarac nikada neće zaboraviti godišnjicu veze ili rođendan svog partnera i to ih čini veoma romantičnim. Kada se opuste i spuste odbrambeni zid iznenadićete se koliko romantični mogu da budu.

Škorpija: Škorpije mogu biti veoma romantiče, ali one svoju romantiku uglavnom pokazuju kroz intimne odnose. Za muškarce Škorpije je veoma romantično kada njihova ljepša polovina kupi neko zavodljivo donje rublje.

Rak: Za Rakove romantika znači sigurnost. Njima je bitnije da svom partneru pruže osjećaj sigurnosti nego da mu svakodnevno šalju bukete cijeća. Oni su rođeni za ljubav i njihovu ljubav i osjećanja je veoma teško uporediti sa drugima. Oni su u stanju da neki romantični film, koji im se sviđa, gledaju i po nekoliko puta i da im ne dosadi.

Djevica: Djevice nisu od oni koji vole da pokazuju pažnju svom partneru u javnosti, pa zbog toga vam mogu izgledati nezainteresovano i mlako. Ako volite praktične poklone kao što su kućanski aparati ili slično onda je Djevica pravi partner za vas.

Ovan: Ovnovi mogu biti veoma romantični na početku veze, ali kada se uvjere da su našli partnera za cijeli život njihova romantika može da izlapi. Ovnovi su više strastveni nego što su romantični.

Vodolija: Za njih je romantika poput svrabeža koji može da nestane tek kada stvari u vezi postanu opuštene. Romantika je nešto što ih ne pokreće pa se i u starim danima drže uvijek istih principa udvaranja.

Strijelac: Strijelci su najmanje romantičan znak zodijaka. Za njih je romantika prolazna i lažna. Možda je to njihov način da zaštite sebe i svoja osjećanja, ali za njih je romantika nepotrebna stvar u vezi.

Pokreće Blogger.