Znakovi Zodijaka koje bi mogla da prati velika sreća tokom vladavine Djevice do 22.09

Tokom vladavine Device naučićenmo šta je lepota jednostavnog života, a evo koja tri znaka očekuje najveća sreća:


Bik - vreme je za ostvarenje dugoročnih ciljeva Osećate veliko samopouzdanje i sptremni ste da redefinišete i restruktuirate sve, od ličnog brenda do dugoročnih vizija. Sezona Device donosi vam divne prilike. Naporno ste radili i sada zaslužujete da uživate u plodovima svog truda.

Venera, vaš planetarni vladar, boravuiće tokom vladavine Device u vašoj četvrtoj kući doma, porodice i emocionalne stabilnosti. Moguće je da ćete uspeti da popravite neke emotivne odnose i uspostavite harmoniju u svom domu.



Devica - blagodeti života i mir u ljubavi Vaš solarni povratak i novo putovanje oko Sunca doosi vam niz darova, a naročito će vam se isplatiti skromnost i strpljenje. Od 6. septembra srećna planeta Jupiter nastavlja direktno i donosi radost u vašu šestu kuću dece, kreativnosti, romantike i strasti. Jupiter otvara vaše srce za nove blagodati, a naročito ćete imati sreće u ljubavi. Srećan rođendan drage Device!

Jarac - konačno vidite rezultate svog rada Sezona Lava bila je tmuran period za Jarčeve,a li vladavina Device sigurno će vam doneti poboljšanje. Sunce je smešteno u vašoj devetoj kući avantura, obrazovanja i verovabnja.



Konačno povezujete kljulne stavri u svom životu, naročito na poslu, i spremni ste da uložite u sigurnu i dobru budućnost. Sjajan mlad Mesec u Devici 17. septembra donosi vam odličan poslovni projekat i uspeh na polju karijere.

Pokreće Blogger.