Privucite dobrog čovjeka pomoću 4 zakona privlačnenja - “Privlačimo onakve ljude kakvi smo i sami"

Da biste učinili da zakon privlačnosti funkcioniše treba da uskladite svoju svijest i podsvijest i da ih natjerate da rade zajedno i uravnoteženo.


Tajna uspješnosti zakona privlačnosti je u otkrivanju i upoznavanju načina na koji podsvijest funkcioniše. Ako podsvjesno razmišljate drugačije od onoga što želite onda to sigurno nećete dobiti.
4 zakona energetske privlačnosti mogu promijeniti sposobnost izgradnje odnosa i privlačenja dobrih stvari i ljudi.  Dijelite pozitivnu energiju i privući ćete dobre stvari i ljude ka sebi.

1.Zakon: Privlačimo onakve ljude kakvi smo sami. Što više zračimo pozitivne energije više je i primamo. Ljubav privlači ljubav, negativnost privlači negativnost, strast privlači strast, a ljutnja privlači ljutnju. Prvo treba da razmislite o tome šta vas čini pozitivnim. Razmislite o tome šta najviše cijenite kod kod sebe i kod drugih. Kada ojačate svoje kvalitete privlačićete iste ljude ka sebi.



2.Zakon: Intuicija vam može pomoći da donesete pametne odluke. Trudite se da poštujete svoju intuiciju i da slijedite svoje instinkte, a ne impulse. Kada donosite neke odluke trudite se da budete smireni, sigurni i pozitivni.

3.Zakon: Tražite najbolje u ljudima i to ćete i dobiti. Čak i srećne osobe se nekada ponašaju loše, pa imajte to na umu, možda jednostavno nije njihov dan. Usmjerite energiju na dobre stvari koje ta osoba čini i naučite da govorite ljudima ono šta volite i na čemu ste zahvalni i uvijek pohvalite tuđe sposobnosti.



4.Zakon: Duhovna velikodušnost. Darivanje i djeljenje tre treba da bude nešto lijepo i ako nije onda nešto nije u redu. Kada je neko velikodušan on je takože brižan i simpatičan. Djeljene mu predstavlja zadovoljstvo i on ne traži ništa zauzvrat.

Pokreće Blogger.