Zašto muškarci ostavljaju dobre žene: "Pritisak i nesigurnost mogu da poljuljaju njegovu muškost"

Svima nam se desilo da smo prošli kroz bolan raskid. Pravdali smo se sa tim da nismo vidjelai šta nam se sprema, sve je izgledalo dobro i odjednom samo se desio raskid. Svi raskidi imaju nešto zajedničko. Postoje tri razloga za raskid veze kojima se većina koristi.


Svi muškarci se  bore sa istim problemom koji ih zbunjuje i tjera ih da jednom puknu. Možete pomisliti da vaš muškarac nije takav, da je on brižan i osjetljiv, ali obratite malo pažnje na sledeće znakove. Ako uspijete da razumijete ove probleme uspjećete da prevaziđete bolan raskid ili da izbjegnete mogući raskid veze.

Ako osjeća pritisak Mnogi muškarci bježe od emocija. Emocionalni pritisak može da učini da se muškarac osjeća  nesigurno i može u njemu da probudi strah da je njegova muškost poljuljana. Može da osjeća pritisak i krivicu da sve što uradi za vas nije dovoljno dobro.



Uzrok tome ne mora da bude vaša krivica, ali ako ga konstantno pratite ili tražite dodatnu pažnju i posvećenost, možete uticati na to da vaš muškarac osjeti pritisak ili nestigurnost. Neki muškarci su skloni u takvim situacijama da se zatvore u sebe i sakriju svoje emocije umjesto da se izbore sa problemom koji im uzrokuje pritisak i nesigurnost.

Osjeća konkurentnost u vezi Imajte na umu da ako muškarac mora da se bori za dominaciju u vezi sa ženom, ne samo da će  biti nesiguran, već bi mogao da se zapita da li takvoj ženi treba muškarac u životu. To ne znači da treba da prepustite muškarciu da vodi glavnu riječ u vezi, već treba da mu dozvolite da budete ravnopravni u vezi i da svako od vas dvoje treba da bude dominantan u određenoj sferi vaše veze.



Ako on osjeti da u nekim situacijama idete protiv njega umijesto da zauzmete njegovu stranu nikada neće moći u potpunosti da vam se otvori i da vam pokloni svoje srce. Ne osjeća poštovanje Ni jedan muškarac neće graditi vezu sa ženom od koje ne osjeća poštovanje. On mora da bude siguran da ga njegova partnerka poštuje i stavlja ga ispred svih.

On mora da bude siguran da će da bude tu za njega kada mu bude najviše potrebna i da će pokazati poštovaje prema njemu. Muškarci vole da imaju jaku ženu pored sebe, onu koja će moći da se izbori sa svakim rizikom koji život nosi  i sa kojom će moći da osjeti svu moguću slobodu.

Pokreće Blogger.