Zašto mnogi smatraju Blizance za najomraženije osobe - “Sami sebi su najgori kritičar”

Svaki znak zodijaka ima specifične karakteristike i osobine koje ih čine posebnim. Iako neki znakovi privlače više pažnje i simpatija nego drugi svaki od njih ima svoje dobre i loše strane. Tako se dešava da neke znakove volimo više od drugih.


Blizanci su se našli na vrhu liste najomraženijih znakova zodijaka. Astrolozi ističu da za to postoji i opravdan razlog. Oni ističu da je to zbog toga što su Blizanci znak sa dva lica što ih čini takvim kakvi jesu. Saznajte zbog čega su, prema astrologiji, Blizanci najomraženiji znak zodijaka.

Loši su slušaoci. Osobe rođene u znaku Blizanaca su u stvari veoma komunikativne, ali kada je u pitanju slušanje onoga što im se govori to i nisu baš najbolji. Ako im zatražite meku uslugu ne očekujte od njih da će je istog momenta sprovesti u dijelo. Može se desiti da zaborave šta ste im rekli, ali na kraju će uvijek da vam izađu u susret.



Vole da ogovaraju. Kao što smo već rekli Blizanci su znak sa dva lica, pa od njih možete da očekujete u jednom momentu da vam budu najbolji prijatelji, a u drugom najveći neprijatelji. Ne pokušavajte da igraze igrice sa njima, oni su veoma vješti u tome i uvijek ćete da izvučete debli kraj.

Lako im postane dosadno. Teško će vam poći za rukom da zadržite njihovu pažnju duže od par minuta. Oni žele da rade sve i svašta i u ovom momentu. Oni nisu neodlučni, samo žele da rade mnoge stvari u životu koje su im zanimljive.



Sami sebi su najveći kritičari. Ako imate Blizanca u svojoj blizini onda znate da kada im se dogodi neki neuspijeh ili su nezadovolji zbog nečega, neće prestati da pričaju o tome. Oni uče iz svojih grešaka i trude se da svaku situaciju drže pod kontrolom, ali znaju biti veoma opsjednutu sa onim šta im se dešava.

Imaju osjetljim smisao za humor. Morate biti veoma pažljivi kada izgovarate neku šalu pred Blizancima. Oni znaju biti veoma uvrijedljivi pa zbog neke vaše bezazlene šale možete da završite na njihovoj crnoj listi. Nije da Blizanci nemaju smisao za humor, oni šta više vole dobre šale ali budite pažljivi u njihovom prisustvu.

Njihov pristup vezama je teško razumjeti. Ili im je stalo do nekoga ili nije, pa mogu da budu veoma zagrijani za nekoga ili da budu potpuno hladni. To može da ima veze sa njihovom dvostrukom ličnosti. Ali imajte na umu da to što vam se čini da vam Blizanci ne posvećuju dovoljno pažnje i energije ne mora da znači da nisu zainteresovani za vas. Možda imaju drugih stvari na umu koje ih muče.

Mnogi ne vole njihove iznenadne reakcije. Mnoge njihove reakcije se zasnivaju na njihovim osjećanjima. Ako su srećni radiće sve kako bi učinili da njihova sreća raste. Ako se osjećaju loše odgurivaće vas od sebe jer smatraju da su njihove brige samo njihove i da samo oni treba da brinu o njima. Ponekad mogu svoja osjećanja da iskale na drugima, ali su spremni i da se iznine zbog svog lošeg ponašanja.

Pokreće Blogger.