Šta prave žene žele od muškaraca - "Pokažite im da ste dostojni njihovog vremena i pažnje"

Ukoliko se nalazite u vezi sa samostalnom ženom treba da znate da ta veza može da bude najbolja veza u vašem životu, i ta žena može da bude najbolja žena koju ste sreli u svom životu, samo ako znate da je tretirate na pravi način.


Ali nažalost, muškarci su prečesto u strahu od samostalnih žena i veoma teško im prilaze i odlučuju se teško na prvi korak dok na kraju potpuno ne odustanu od jedne samostalne, dominantne i uspješne žene kakvu bi inače voljeli imati u svom životu. Bitna stvar koju bi trebali imati na umu ukoliko izlazite sa nekom samostalnom ženom je ta da ona ne treba vas da bi bila potpuna, već je ona potpuna osoba i samostalna i bez vas.

Ali, unatoč tome što su ovakve žene potpuno samostalne one itekako žele da imaju muškarca u svom životu, jer im je potreban neko ko će biti njihov saputnik, ko će im biti dodatna podrška, pravi ljubavnik, pravi muž i otac njihove djece i nema veće časti za jednog muškarca od one da jedna potpuno samostalna žena želi da ga ima pored sebe do kraja svog života. Stoga, kako bi zadržali svoju samostalnu ženu pored sebe i učinili je što srećnijom pored vas bitno je da imate na umu nekoliko stvari.



Poštovanje; Iako je žena pored vas samostalana njoj ipak treba da osjeti da poštovana, pogotovo od svog partnera. Treba da ukažete i pokažaete poštovanje prema vašoj ženi, a ona će to itekako znati da cjeni i sigurno je da će vas samo više voliti zbog toga.

Vrijeme; Morate da date vremena svojoj boljoj polovici. Iako ona djeluje snažno i teško pušta nove stvari u svoj život ipak ukoliko joj date vremena ona će da vas pusti da joj uđete u život i tada će vam pokloniti veću pažnju nego ijedna žena do tad. Stoga, budite strpljivi i dajte svojoj ženi vremena da vas pusti u svoj život.



Saosjećanje; Iako samostalne žene izgledaju kao da su hladne i da imaju zid oko sebe kroz koji nikoga ne žele da puste u svoj život, to ipak nije slučaj. Slobodno pokažite saosjećanje, ljubav i njegu prema njoj, i ona će vas sigurno pustiti u svoj život i da razvalite te zidove koji često na prvu djeluju nesalomivi.

Uputite joj lijepu riječ, međutim riječi ne znače ništa ukoliko ih ne prate djela, pokažite na djelima svoje saosjećanje i ljubav koju osjećate i ona će sigurno znato to da cijeni. I vjerujte, nema ništa što je više seksi od pravih iskrenih emocija i ljubavi.

Sloboda; Veoma je bitno da vaša voljena osoba ima slobodu, pogotovo ukoliko se nalazite pored jedne samostalne i uspješne žene. Morate nekad da joj date prostora za sebe, za društvo i drugarice, što ne znači da vas manje voli ukoliko se ponekad udalji od vas. Naprotiv, ona će još više da vas cijeni i još više zavoli kada primjeti i osjeti da je shavtate i cijenite njeno vrijeme i prepoznajete momente u kojima joj je potrebno da se osami ili bude sa svojim društvom.

Iskrenost; Bez igrica ili manipulacija. To niko ne voli i najbolje da uvijek budete iskreni i realni u odnosu sa svojim partnerom, to će itekako da podigne vaš odnos na jedan viši nivo. Budite iskreni i dajte joj do znanja da ona nije samo još jedan izazov za vas, nego baš ona prava.

Ljubav; Naravno, Ljuvav. Poklonite joj svoju ljubav, svakome treba da se osjeća voljeno, svakome treba da osjeti tu ljubav koja dolazi do njega i baš ta ljubav koju joj poklanjate će da joj pomogne da prebrodi ili zaboravi na sve probleme. Zato upamtite, ne ustručavajte se da pokažete ljubav, ljubav svima prija.

Samostalan muškarac; Budite samostalan muškarac, svaka žena, a pa čak i ona samostalna želi da ima pored sebe muškarca pored kojeg će da se osjeća sigurno i da osjeti da je tu muškarac koji može da je prati i razumije njene potrebe i način života.

Pokreće Blogger.