Avgust 2020: Mjesec prepun kosmičkih dešavanja - Spremite se na brojne aktivnosti i promjene

Nalazimo se trenutno u osmom mjesecu ove veoma stresne i specifične 2020. godine. Ukoliko ste misli da je do sad sve išlo u ovoj godini previše polako i sporo, pripremite se, zavežite pojaseve.


Mjesec August je mjesec koji je prepun kosmičkih dešavanja. Sva dobra osjećanja koja ste imali u prethodnom periodu će vam u ovom mjesecu biti još mnogo intenzivnija. Mars nas itekako podstiče na akciju i djelovanja u ovom posebnom osmom mjesecu 2020. godine.

Nasuprot mišljenu i osjećaju kako ste do sad u ovoj godini bili zarobljeni u kućama i kako se ništa nije dogadjalo u mjesecu augustu se spremite na mnogo intenzivnija dešavanja. Ovaj mjesec može da bude jedan od prelomnih mjeseci za Vas u 2020oj godini.



Pod uticajem Marsa u mjesecu avgustu će se svi znakovi osjećati kao da ih gura naprijed neka posebna energija i da se konačno u ovoj godini pomjeraju i prave velike korake ka ostvarivanjima svojih ciljeva. Neki znakovi će da osjete izraženiju ljutnju, bijes ili razočaranost uticajem Marsa, koji se inače smatra planetom akcije.

Mars će se aktivirati tokom augusta i u kombinaciji sa Plutonom i Saturnom će uticati jako na području Jarca te će da izazove veliko samopouzdanje kod Jarčeva da se konačno odluče na neke poteze za koje u prethodnom periodu nisu imali hrabrosti.



Mars je aktivan još od juna i njegova energija nas sve više pokreće kako se približavamo Novembru kada će postati retrogradni. Tako da moramo da budemo spremni u narednim sedmicama na brojne aktivnosti i promjene. U Augustu će Mars posebno aktivan da bude u periodu od 4og do 24og u mjesecu. Obratite posebnu pažnju na energiju koju će vam slati Mars već 10og augusta kada možete da osjetite povećan osjećaj bijesa.

U periodu od 10og do 13og u kombinaciji sa Saturnom i Plutonom će nam davati posebnu energiju da napokon napravimo akcije i promjene u svom životu koje toliko dugo želimo da napravimo. Posebnu pažnju obratite 24og Augusta kada će Mars biti najjači za ovaj mjesec te će vam davati silnu energiju da probijete sve granice oko vas i naglo napravite korak naprijed.

Pokreće Blogger.