Pravi muškarac neće rizikovati vezu zbog prolazne avanture - On zna da mu je jedna žena dovoljna

Kada upitate bilo koju ženu kakvog muškarca želi pored sebe, svaka će reći da želi pravog muškarca koji će da je voli kao ni jedan do sada, koji zna šta želi svaka žena, koji će znati da zadovolji njene potrebe, koji će joj biti najbolji prijatelj, iskusan ljubavnik i pravi džentlmen sa lijepim manirima.


Ipak postoji jedna stvar koja razlikuje pravog muškarca od bilo kojeg drugog, pravi muškarac traži pravu ženu i pravu vezu. Takav muškarac nije zainteresovan za moderne veze, prolazne afere i veze koje nemaju budućnost. Pravi muškarac zna razliku između trenutne zaljubljenosti i vječne ljubavi i nikada neće mjenjati iskrene emocije za nešto što neće trajati.

Takav muškarac se neće zadovoljiti samo fizičkim izgledom, on mnogo više pažnje posvećuje vašem karakteru, načinu na koji razmišljate i vašim ličnim vrijednostima. Neće se upustiti u čisto fizičko zadovoljstvo sve dok ne nađe ženu koja će zadovoljiti njegove psihičke i emocionalne potrebe.



Pravi muškarac vas nikada neće varati, jer time neće izdati samo vas već će izdati sve svoje životne principe. Nikada neće rizikovati vezu zbog neke prolazne avanture, nikada se neće dovesti u situaciju da vas ponizi zbog nemogućnosti da kontroliše svoje seksualne nagone.

Možda vam se čini previše dobro da bi bilo istinito ali takvi muškarci zaista postoje, trebate samo pokazati da ste vrijedni njegove pažnje, vremena i energije. To ne znači da treba da budete savršene, samo ne treba da pristajete na manje nego što zaslužujete.



Nemojte se skrasiti pored pogrešnog muškarca samo zato što mislite da pravi muškarac ne postoji. Nemojte se skrasiti pored nezrelog dječaka koji će se poigravati sa vama, koji će natjerati da mislite da niste dovoljno dobri i da sumnjate u svoje kvalitete. Ne dozvolite da vas koristi da bi zadovoljio svoje seksualne nagone i ubijedi vas niste dobri za ništa drugo.

Nemojte da se plašite da ćete ostati sami do kraja života zbog toga što čekate onog pravog. Nemojte misliti da tražite previše i ne dozvolite da vas iko ubijedi u suprotno. Pravi muškarac se neće preko noći pojaviti u vašem životu, ali budite spremne. Nikada ne znata kada možete sresti svog pravog muškarca.

Pokreće Blogger.