Napravio sam najveću grešku u životu: Nakon 35 godina braka ostavio sam sve i našao mlađu ženu

Nakon odlaska u penziju moja supruga i ja smo odlučili da našu skromnu ušteđevinu uložimo u novi posao. Taj posao je prevazišao naša očekivanja i zaradili smo toliko novca da nikada nismo ni sanjali da ćemo toliko da zaradimo. Više nisam imao potrebu da radim i shvatio sam da je došlo moje vrijeme da uživam.


Počeo sam da posjećujem prestižne događaje, kupio sam novi auti i primjetio sam kako sam počeo da privlačim pažnju mlađih žena koje su zainteresovano slušale sve što sam imao da im kažem. Najmanje vremena sam provodio kod kuće, izlazio sam stalno na različita mjesta i upoznavao mnogo različitih ljudi. A onda sam jedne večeri upoznao i nju.

Ona je bila ono o čemu sam maštao, bila je ostvarenje svih mojih fantazija. Izgubio sam glavu za njom a ona je imala samo jedan uslov, a to je da se vijenčamo. Odlučio sam da upoznam njenu porodicu, njena majka je bila godište moje supruge. Njena majka je pričala kako je ona izgubila glavu zamnom, kako želi da se uda i kako je nikada nije vidjela takvu. Odlučio sam da treba da se razvedem od svoje supruge i da se oženim tom mlađom ženom.



Kada sam došao kući započeo sam svađu sa svojom suprugom jer nisam imao valjan razlog da se razvedem od nje. Samo me je blijedo pogledala i pitala me da li sam izgubio glavu za onom mladom plavušom koja oblijeće oko mene. Sutradan se spakovala i otišla iz naše kuće. Razvod je završen veoma brzo jer moja, sada već bivša supruga, nije pravila nikakve probleme oko toga.

Ubrzo sam se vjenčao sa svojom mlađom izabranicom i život mi je bio kao bajka čitave dvije sedmice kada sam počeo da primjećujem da ona spava do podne, da ništa ne radi i samo se šminka i sređuje. Počeo sam da primjećujem kako je drugi muškarci gledaju i kako ona reaguje na te poglede. Malo po malo život mi se pretvarao u pakao, ali sad je već bilo kasno. Nedostajala mi je moja bivša supruga i dijeca, njeno kuvanje, svakodnevna pažnja i ljubaznost.



Moja mlada supruga mi je rodila dijete i ja nisam osjećao nikakvu povezanost sa tim djetetom. Kada ga vodim u park osjećao sam se kao deda koji vodi unuka da se igra. Prekinuo sam svaki kontakt sa svojom dijecom i bivšom suprugom, nikome to nisam priznao, ali to je najveća greška koju sam u životu napravio. Osjećam se kao zatvorenik u sopstvenoj kući.

Sve ima svoje vrijeme. Moje vrijeme polako prolazi, a vrijeme moje mlade supruge tek dolazi. Već neko vrijeme ne mogu da ispunim sve njene seksualne želje i imamo sve manje tema za razgovor. Sve bih dao da mogu da vrati vrijeme i da starim uz ženu koja je mojih godina, uz moju bivšu ženu. Zavidan sam onim parovima koji su uspijeli da prebrode teške periode i koji su ostali zajedno.

Pokreće Blogger.