Znakovi Zodijaka koje ne želite da imate za neprijatelja - "Nemojte da uvrijedite Strijelca"

Da budemo iskreni svi mi imamo neprijatelje ili smo ih nekada i životu imali. Postoje različite vrste ljudi i svako na različit način gleda na neprijateljstvo. Ako želite da izbjegnete nezgodne i konfliktne situacije obratite pažnju na sledeća četiri znaka zodijaka.


Nije baš ugodno kada znate da imate neprijatelja i negativan način razmišljanja vas neće nigdje odvesti. Prema astrolozima sledeća četiri znaka zodijaka vam mogu biti najveći neprijatelji i ne bi bilo ugodno da se nađete u njihovoj blizini kada pokazuju svoju lošu stranu.

Bik: Ono što Bika čini vještim neprijateljem je njihova sposobnost da se prema svojim neprijateljim ponašaju smireno. Oni su u stanju da svom neprijatelja pozdrave, čak i da razmijene sa njim nekoliko riječi čineći sve to uz smiješak. Sposobni su da nose mnogo bijesa u sebi koji mogu pokazati kroz svoje pasivno-agresivno ponašanje.



Rak: Neprijateljstvo sa Rakom može biti kao vožnja na ringišpilu, može biti veoma uzbudljiva i puna emocija ali na sreću neće dugo da traje. Oni su u stanju da se fiksiraju za svog neprijatelje, pa treba da se nadate da će drama brzo da se završi i da će da nađu novu žrtvu.

Škorpija: Ako od Škorpije napravite sebi neprijatelja nemojte da očekujete da će ona da ide okolo i da se pretvara da se ništa ne dešava. Oni će da vas tretiraju kao pravog neprijatelja, ali neće vašu svađu pretvarati u nepotrebniu dramu. Jednom kada vam Škorpija postane neprijatelj, nećete imati vremena da se bratite, jer i prije nego shvatite da ste napadnuti bićete poraženi.



Strijelac: Osobe rođene u znaku Strijelca su veoma osjetljive osobe što može da bude uzrok duboko ukorijenjenog inata za koji niste ni bilo svjesni da postoji. Ako ste kojim slučajem uvrijedili Strijelca ne postoji broj izvinjenja i gestova kojim bi mogli da učine da vam oni oproste i zaborave šta ste im uradili. Jedino šta vam preostaje je da čekate dok oni ne odluče da je gotovo i nemojte više nikada da ismijavate ili uvrijedite jednog Strijelca.

Pokreće Blogger.