Zlatna pravila za privlačenje ljubavi - "Naučite da budete zanimljivi sebi"

Ne možete sanjati o sreći i istovremeno razmišljati: "Život je propao: nema novca, nema zdravlja, nema ljubavi ..." Negativna poruka se vraća dvostruko negativnom. Ali magnetna energija naših misli može učiniti svakoga od nas sretnim.


Uvijek se budite s osmijehom; Naučite da uživate u bilo kojim sitnicama i pozitivne emocije će izbaciti nepotrebnu negativnost iz života. Naučite da budete zanimljivi sebi; Konstantno se razvijajte, pokušavajte svakog dana naučiti nešto novo, zapamtite: osoba kojoj nije dosadno sa sobom uvijek budi interes drugih ljudi.

Radite samo ono što vam donosi radost, ljubav i sreću; Naravno, postoje stvari i događaji koje je gotovo nemoguće izbjeći, postoje ljudi koji se sa svom nespremnošću moraju suočiti. U ovom slučaju pokušajte pronaći sve najbolje u njima, i odsad se okrenite samo ovim pozitivnim stranama.



Vrlo brzo ćete primijetiti kako će se vaše raspoloženje promijeniti, poboljšati će vam se odnos i osjećati ćete se lako i ugodno. Uvijek se budite s osmijehom; Naučite da uživate u bilo kojim sitnicama i pozitivne emocije će izbaciti nepotrebnu negativnost iz života.

Nikada ne sumnjajte u svoju ekskluzivnost; Svaka osoba je jedinstvena i zaslužuje ljubav. Ne kritikujte i ne prigovarajte. Budite ponosni na sebe, volite vlastiti imidž i primijetite kako vam se počinju događati pozitivne promjene.



Ne gubite unutrašnju harmoniju; Ako osjetite da vas prevladava strah, mržnja ili neugodnost, pokušajte se brzo prebaciti na pozitivno: živopisna i ugodna sjećanja, slika voljene osobe, san. Tako se možete zaštititi od nevolja koje su neprestano privlačene negativnim emocijama.

Napravite kartu želja; Ako ljubav igra presudnu ulogu za vas, stavite fotografiju u sredinu velikog plakata pored portreta muškarca čiji izgled volite. Okružite svoj par sa svim atributima sreće. Pronađite sliku kuće koju biste željeli imati, djecu, novac, automobile, fascinantna putovanja. Kartu objesite na vidljivo mjesto, često je gledajte i sanjajte. Vizualizacija je jedan od najmoćnijih načina da fantazije pretvorite u stvarnost.

2 glavna "nikad" 1. Nikada ne skrivajte stare pritužbe, naročito protiv bivših ljubavnika. Podsvjesne uvrede blokiraju mogućnosti za pozitivne promjene u životu. 2. Nikad sebi ne reci: neću uspjeti. Vjera u uspjeh je glavno jamstvo uspjeha.

infopult

Pokreće Blogger.