Kako bi mogli da ojačate i zaštitite svoju auru - Budite otporni na tuđu negativnu energiju

Da bismo zaštitili svoju auru, dobro je vežbati vizuelizaciju.


Negujući svoje psihofizičko zdravlje, održavamo harmoniju sa sobom i svetom. Ipak, zahvaljujući metodama theta isceljivanja koje uravnotežuju energetske tačke tela, naše celokupno biće postaje čvrst i stabilan sistem. Ljiljana Perunović, theta healing praktičarka, za magazin Sensa je objasnila na koji način funkcioniše ova metoda i kako da zaštitimo svoju energiju od negativnosti koje nam donose ljudi iz okruženja

Da bismo zaštitili svoju auru, dobro je vežbati vizuelizaciju. Sve ono što uspemo da vizuelizujemo, to se i dogodilo. Nikola Tesla je govorio da je sve svoje izume prvo izmaštao, onda ih vizuelizovao, i na kraju – materijalizovao. Upravo zbog snažnog potencijala koji vizuelizacija može imati na naše biće, možemo je koristiti da se zaštitimo od negativnih energija.



1) Zatvorenih očiju zamislite svetlosno energetsko jaje oko svog tela. Izgovorite u sebi: „Ja sam neprobojan/neprobojna za negativne energetske misaone oblike i napade drugih ljudi,” (možete izgovoriti i ime osobe za koju smatrate da vas ugrožava), i znajte i verujte da ćete biti neprobojni.

2) Zamislite na podu svetlosni krug u kome stojite i kako se iz njega podiže svetlost u obliku valjka i okružuje vas. Opet izgovorite u sebi: „Ja sam neprobojan/neprobojna za negativne energije drugih ljudi”. VEŽBA - INSTALACIJA THETA TALASIMA Predlažem da probate ovu vežbu i ostanete sigurni i neprobojni za tuđe negativne energije.



„Ja sam zaštićena i neprobojna za sve psihičke kuke, psihičke napade i negativne misaone oblike drugih ljudi. Hvala ti, učinjeno je, učinjeno, učinjeno.” Da li želite da znate kakav je to osećaj? Ako želite da se u vama manifestuju ovi osećaji i zaštita, treba naglas da izgovorite DA i da zatvorenih očiju zamislite svetlost u svojoj auri kako se višeslojno popunjava. Predlažem da svakodnevno izgovarate neku molitvu koja vam je najdraža i koja vam najviše prija.

Pokreće Blogger.