Astro analiza po danima u sedmici od 11.05 do 17.05 - Koje znakove Zodijaka očekuje sreća

Koje znakove Zodijaka očekuje sreća


PONEDJELJAK, 11.05. Lijep aspekt Sunca iz Bika i Neptuna iz Riba nam može davati pozitivne emocije i slogu. Saturn je krenuo retrogradno pa ako nismo izvukli pouku iz prethodnih grešaka sada nam slijedi posljedica ili moramo krenuti ispočetka. Mjesec tranzitira kroz Jarca i pravi trigon s Uranom iz Bika što nam može donijeti iznenadne pozitivne prilike pa se naši neki planovi i ciljevi mogu realizirati ili pokrenuti.

U večernjim satima Merkur iz Bika prelazi u svoje prirodno sjedište Blizance pa će komunikacija i mnoge osobine Merkura biti pokrenuti. Pojedine osobe se mogu osjećati iscrpljeno i nemoćno. Venera i Neptun su i dalje u kvadratu pa mnoge situacije mogu biti nejasne i skrivene. Iscrpljene osobe mogu osjećati kostobolju, mučninu, glavobolju i neobjašnjive bolove u tijelu.



UTORAK, 12. 05. Mjesec je u Jarcu i sekstilu s Neptunom iz Riba što je odlično za intuiciju, inteligenciju i dobro podnošenje problema koji vas muče. Mnogo bolje je danas zdravlje i energija, tako da nema potrebe da brinete. U nastavku Mjesec pravi konjukciju s Plutonom što nam daje jaku unutrašnju duboku transformaciju i jake instinkte koje svakako treba oslušnuti i tako postupiti.

Zatim Mjesec pravi konjukciju s Jupiterom što je pokazatelj zadovoljstva i na neki način blagostanja. Merkur iz Blizanaca će praviti trigon sa Saturnom iz Vodenjaka što mnogim osobama može donijeti jednu jasnoću planova, ciljeva, marljivost i jasan razum. Biometerološke prilike i dalje mogu praviti problem kroničnim bolesnicima i meteropatama.



SRIJEDA, 13.05. Mjesec je prešao u Vodenjaka gdje će praviti kvadrat s Uranom iz Bika što može donijeti iznenadne sukobe s majkom ili ženama općenito pa treba paziti. Pojedinim osobama su mogući gubitci povoljnih prilika i situacija. Zatim može biti naglašena depresija i razočaranje.

Danas Venera kreće retrogradno s 21. stupnja Blizanaca pa treba dobro paziti da se neke tajne ne saznaju ili da se ulazi u tajne ljubavi, poslove. Venera će biti retrogradna do 25. 06. pa dobro obratite pažnju na sve skriveno. Danas Mars ulazi u Ribe gdje mu je loša pozicija. Neki tajni napadi ili manipulacija počinje se pripremati. Ovaj dan nosi velike preokrete i mnogi će dobro proći.

ČETVRTAK, 14.05. Mjesec iz Vodenjaka pravi trigon s Venerom koja je retrogradna u Blizancima pa se pojedinim osobama može vraćati neka bivša prilika kako u ljubavi tako i u poslu. Jupiter danas kreće retrogradno u Jarcu i bit će sve do 13.09. što ne donosi veliku štetu jer on kada je i najlošije položen nije totalno negativan već opet daje neku nadu.

Sunce iz Bika pravi trigon s Plutonom što će davati ogromnu energiju,veliku moć, otpornost,hrabrost pa bi bilo dobro da se iskoristi u svrsishodne ciljeve ili da se učini nešto za što ranije niste imali hrabrosti. Neka duboka unutrašnja transformacija se događa.

PETAK, 15.05. Nastavlja se transformacija od prethodnog dana. Mjesec mijenja znak i ulazi u Ribe gdje će praviti kvadrat s Merkurom iz Blizanaca što nam daje disbalans naših misli i osjećaja pa se može događati da jedno mislimo, a drugo radimo.

Zatim Mjesec pravi sekstil s Uranom što je odlično za neke iznenadne mogućnosti. Možemo dobiti putem intuicije dobar uvid. Mjesec će biti u konjukciji s Marsom što nam može dati lijepe, nježne muško – ženske osjećajei fizičku energiju. Već u večernjim satima možemo se osjećati umorno i iscrpljeno pa se odmorite.

SUBOTA, 16.05. Tri planete su već retrogradne pa se možemo osjećati nekako blokirano i letargično. Mjesec u Ribama pravi konjukciju s Neptunom što nam može dati neobične interese, veliki senzibilitet, odlične ideje dok ako vam je negativno aspektirana možete biti povodljivi te se upustiti u neki porok.

Mjesec će praviti kvadrat s Venerom što nam može dati nesigurnost u ljubavi, razočaranje, sukob snova i činjenica. Danas treba izbjegavati teže fizičke poslove i putovanja. Sunce je pozitivno aspektirano s Plutonom i Jupiterom, što pojedinim osobama daje dobro zdravlje, transformacije i moćne unutrašnje energije.

NEDJELJA, 17.05. Mjesec je u sekstilu s Plutonom i poslije s Jupiterom što nam daje energiju optimizma, osjećaj pravde, velikodušnost, uspjeh, sreću, intuiciju, stvaralačke talente pa bi bilo dobro da sve gore nabrojano iskoristite u prvoj polovini dana. Mjesec prelazi u Ovna i pravi lijep trigon sa Saturnom što nam daje unutrašnji mir, dobre procjene mogućnost, filozofsku disciplinu.

Mnoga se obiteljska okupljanja mogu danas lijepo dogovoriti oko nečega što ranije nisu mogli. Danas je moguće da se od pojedinih osoba traži da budu ograničeni dok pojedinci traže mnogo i nemoguće. Uspostavimo balans.

Sretno u svemu!

Željka Knežević

Pokreće Blogger.