Znakovi da bi se mogli ubrzo razvesti: "Veza u kojoj jedan od vas odbija prihvatiti krivicu - nema budućnost"

Čak i način na koji vodite svakodnevne razgovore može pokazati koliko će vam veza trajati. 10 znakova da ćete se razvesti


Nemate iste vrijednosti; Ljubav može prevladati mnoge stvari, ali jedno je nepremostivo - različite vrijednosti. Trebate se slagati o temeljnim odlukama poput toga gdje živjeti, kada i ako imati djecu te kako štedjeti i trošiti novac, jer u protivnom to neće funkcionirati.

Imate nerealna očekivanja; Vaš partner vjerojatno radi najbolje što može, ali kao i svaki čovjek, i on će ponekad pogriješiti. Ako mislite da on treba biti savršen 100 posto vremena, to dovodi do frustracije s obe strane.



Odbijate kompromise; Kompromitiranje nije samo odabir u koji ćete restoran ići. U zdravom, predanom odnosu, napraviti kompromis znači prihvatiti jedni druge onakvima kakvi jeste - piše Laura Schlessinger, stručnjakinja za odnose. Odreknite se svoje potrebe da stalno budete u pravu i sve kontrolirate.

Ne izražavate slično emocije; Jeste li ikada zatekli kako plačete od bijesa, dok vaš partner nije pustio niti suzu? To je znak da vaš odnos nema veliku budućnost. Trebali biste slično osjećati emocije da bi vaša ljubav preživjela.



Stalno ste ljuti jedni na drugog; Ljudi koje najviše volite ujedno su i oni na koje ćete najvjerovatnije iznijeti svoj bijes, s obzirom na to da s njima komunicirate više nego bilo tko. No, agresija je štetna za pojedince i za odnose. Što više povrijedite ljude koje volite, više riskirate da tu ljubav izgubite.

Imate problema s povjerenjem; Povjerenje nije lako graditi, posebno ako ste u prošlosti bili izdani. Ipak, trebali biste imati vjeru u onog s kim namjeravate provesti ostatak svog života. Ako gradite partnerstvo na temelju nepovjerenja, neće biti fizičke i emocionalne bliskosti.

Volite alkohol, ali vaš partner ne; Ako volite popiti prije odlaska u krevet, isto bi trebalo biti i s vašim partnerom. Ako to nije tako, veza će propasti. Partnera vidite kao inferiornog; Prijezir prema partneru jedno je od četiri ponašanja za koja psiholozi kažu da su indikativni pokazatelji razvoda. To zovu i 'poljupcem smrti' za bilo koji odnos.

Vaša veza je puna tajni; Tajne nisu zabavne, pogotovo u dugim vezama. Najgori su partneri koji skrivaju tajne od vas pa vas optužuju kada vi njima otkrijete neku svoju.

Nikada ne preuzimate krivicu; Svaki se par svađa, ali oni u zdravoj vezi završavaju raspravu tako da obje strane preuzimaju djelomičnu krivicu za ono što se dogodilo. Veza u kojoj jedan od vas odbija prihvatiti bilo kakvu krivicu i predstavlja se kao žrtvu, nema budućnost.

Pokreće Blogger.