Venera u Ribama od 13. 1. - Kakav će utjecaj imati tranzitna Venera na podznake

Ljudi u podznaku Ovna imaće potrebu za samoćom - Škorpije u podznaku ulaze u period zadovoljstva


Podznak Ovan; U ovom periodu osjetit ćete potrebu za samoćom. Okrenut ćete se sebi, naći spokoj u vlastitom društvu. Odgovarat će vam ova energija da napunite baterije, da preispitate svoje potrebe, zbrojite što su donijeli, a što odnijeli postojeći odnosi i koliko vas isti istinski zadovoljavaju.

Vama je moguće upoznavanje karmičke ljubavi ili srodne duše. Podznak Bik; Vama ovaj tranzit donosi nova prijateljstva, iskrena, ona koja imaju tendenciju da traju, kao i odnose temeljene kroz grupne aktivnosti, javne skupove, preko prijatelja. Otvara se mogućnost za ispunjenje želja i nada.



Podznak Blizanci; Blizanci u podznaku mogu se nadati upoznavanju interesantne starije, ostvarene osobe na položaju, ili ista dolazi upravo preko nekoga tko se nalazi na određenoj poziciji. Ovo je lijepo vrijeme i za napredovanje na poslu, uspjeh u karijeri ili podrška i naklonost od strane autoriteta više nego obično.

Podznak Rak; Moguća je putovanje iz zadovoljstva. Važne društvene ili ljubavne partnere možete upoznati upravo na putovanju, ili će isti biti stranci. Proširit će vam se vidici i osjetit ćete ljubavni zanos. Podznak Lav; Donosi dobitke kroz brak, partnerstva ili društvene odnose. Snažne emocije, ljubomora i posesivnost. Ovo je energija regeneracije, izlječenja i izlaska iz prethodno lošeg perioda.



Podznak Djevica; Oni koji su u dugoj vezi mogu se odlučiti za brak, dok slobodni mogu upravo sada upoznati nekog tko je baš po njihovoj mjeri. Osoba se sreće na javnom mjestu, na vjenčanju ili vjeridbi, na sudu ili prilikom potpisivanja nekog ugovora.

Podznak Vaga; Donosi društvene aktivnosti i ljubavne veze započete kroz posao. Radno okruženje bit će lijepo i skladno, a moguć je i prelazak na bolje radno mjesto ili dodatna zarada. Vježbajte, vodite računa o prehrani i ne ponašajte se nonšalantno prema vlastitom zdravlju.

Podznak Škorpion; Škorpioni u podznaku ulaze u period zadovoljstva, romantičnih i vedrih trenutaka. Popularnost će rasti pa ćete biti rado viđeni u društvu. Prilika za nove ljubavi je na mjestu gdje se odlazi radi zadovoljstva ili na mjestima gdje djeca provode vrijeme ( javna mjesta, kina, kafići, kazalište, diskoteke, igraonice, parkovi, itd).

Podznak Strijelac; Daje emocionalno zadovoljstvo u kući i na domaćoj sceni. Odnosi s članovima obitelji su skladni. Primat ćete u kuću prijatelje, partnera, spremati hranu, stvoriti toplu atmosferu. Idealan period za preuređenje prostora u kojem živite. Ako ste sami, mogli biste upoznati nekoga preko člana obitelji. Ukoliko ste u vezi, baš u ovom period možete se odlučiti za zajednički život.

Podznak Jarac; Ovaj tranzit donosi vam kraća putovanja i društvene obaveze. U ovom periodu više osoba će vam privući pažnju pa se čuvajte da se ne upustite u paralelnu vezu. Ljubav dolazi preko ženskih osoba, rođaka, susjeda ili na kraćem putovanju.

Podznak Vodenjak; Ovo je period hedonizma i priljeva novca. Moguća je pomoć prijatelja ili društveni kontakt kojim se ostvaruju povoljne prilike za stjecanje novca. Oni koji imaju privatni biznis, mogu očekivati više posla, a samim tim i veću zaradu. Ljubav se upoznaje na mjestima gdje se služi hrana ili ćete upoznati nekoga tko je materijalno stabilan i radi s novcem. Neočekivani pokloni.

Podznak Ribe; Vama nastupa period društvene aktivnosti, izlazaka, lijepih trenutaka. Gotovo sigurno ćete u period ovog tranzita osjetiti kako privlačite više pažnje nego obično pa će i samopouzdanje biti veće.

Obratite pažnju na osobe koje upoznate u ovom periodu, jer bi netko iz vašeg okruženja vrlo lako mogao postati dio vašeg života. Hedonizam je ovdje naglašen pa povedite računa o tome da ne dobijete neželjene kilograme viška.

Sanjajte i neka snovi postanu stvarnost. Sanjajte jer ne boli, a liječi. Sanjajte da biste na trenutak zaboravili sve nepravde ovog svijeta. Volite djetinje, potpuno, nepromišljeno i bez kalkulacije. Plačite, jer samo tako ćete odstraniti sivilo i uplašiti strah. Budite vi onaj mali dio svijeta koji vjeruje u moć ljubavi i smognite snage da letite i onda kada nije lako.

Pokreće Blogger.