Uspjeh i sreću do 20.11 - Znakovi Zodijaka koji bi mogli očekivati velike životne promjene

Astrolozi izdvajaju tri horoskopska znaka koje bi mogla da prati velika sreća naredne dve sedmice


Period do 20. studenog/novembra obećava uspjeh i sreću! Vrijeme je da izađete iz zone komfora i učinite ono što već dugo želite, a zvijezde će vam pomoći u tome! Tijekom ova dva tjedna ćete osjetiti nalet pozitivne energije i motivacije pa vam ništa neće biti mrsko napraviti.

Ako ste odlučili započeti neko novo poglavlje u životu sada je pravi trenutak, jer su zvijezde na vašoj strani. OVNA Svaki trud koji uložite će biti primijećen i adekvatno nagrađen, na svakom polju. Ako razmišljate o promjeni radnog mjesta, dobre prilike vrebaju odmah iza ugla.



Potrebno je i malo truda i rada, ali što god da počnete raditi ići će vam od ruke. Naročito dobro će vam biti zdravlje. Provodite više vremena s obitelji. To vrijeme će biti dragocjeno za vas i pomoći će vam u prikupljanju pozitivne energije.

RAK Možete se opustiti, loš period je iza vas. Iduća dva tjedna su vam apsolutno naklonjena. Vrijeme je za pozitivne promjene i započinjanje nekih novih stvari. Osjetit ćete se spokojnije i sretnije u narednom periodu i spremno za potpuno novo poglavlje u životu. Očekuje vas iznenadni priljev novca.



VAGA Na poslovnom planu, sve ide kako treba pa ćete se osjećati dobro. Nadređeni su zadovoljni vašim radom iako to ne pokazuju. U obitelji vlada harmonija i ugodna atmosfera što vas posebno raduje. Svakim danom će se vaše raspoloženje popravljati.

LAV Sve planove koje ste postavili ćete ostvariti u vrlo kratkom roku. Nailazit ćete na ljude koji će vam nuditi svoju nesebičnu pomoć. Na ljubavnom polju neće biti trzavica. Možete očekivati i priljev novca kojem se niste nadali.

Pokreće Blogger.