Pismo zahvalnosti mojim prijateljima: „Hvala što ste u svakom trenutku bili moj vjetar u leđa“

Hvala vam što ste me nasmijali kad sam bila potištena i osjećala se kao da se moji dani provlače kroz istu priču iznova i iznova.


Uvijek ću pamtiti šale koje ste uvježbavali samo da biste me razveselili, i brutalno iskrenu istinu koju ste mi dali kad sam ih trebala. Hvala vam što ste došli nepozvani u moju kuću i natjerali me da izađem vani vikendom kad je sve što sam željela bilo spavati cijeli dan i ležati u svom krevetu.

Hvala vam što ste unijeli boju u moj svijet koji je polako postajao crno-bijeli, jer ste me uvijek podsjećali da agonija ne ide dobro uz moju ličnost i da vičete na mene da čuvam svoj srce. Hvala vam na svim zabavanim trenucima koje smo dijelili. Mislim da nikad neću naći istu grupu dobroćudnih prijatelja koji plaču na tužne filmove.



Hvala vam na satima koje smo proveli osvajajući svijet. Nisam sigurna da ću ikad naići na tako divne, jake prijatelje koji se glasno smiju u u kafićima i ne mare za ledene poglede ljudi oko sebe. Hvala vam na avanturama koje su mi pomogle da dokažem sebi da sam jača nego što sam mislila.

Ne znam hoću li ikad sresti hrabre prijatelje kao što ste vi, koji rizikuju svoje živote sjedeći na vrhu litice zbog dobrih Instagram snimaka, koji istražuju dubine okeana radi jedinstvenog iskustva, koji urone u nepoznate teritorije radi uzbuđenja.



Hvala vam što ste mi pokazali kako živjeti nezaboravan život. Hvala što mi pružate isti osjećaj kad izgovorite moje ime ili nadimak ispravno; iako je prošlo nekoliko godina otkako ste ga zadnji put izgovorili. Hvala vam što ste me učinili voljenom i raspoloženom nakon kratkog razgovora s vama.

Zbog vas sam shvatila da život nije samo u pronalaženju svrhe, u potrazi za boljom polovinom ili uspjehom, već u potrazi za prijateljima koja će trajati cijeli život. Hvala vam što ste me vodili kad sam izgubila iz vida kuda idem.

Hvala vam što ste mi dali sjajan savjet baš kad mi zatreba, grlili me dok nisam shvatila da nisam u pravu, za strpljivo slušanje kad sam bila frustrirana kako se moj život odvijao. Hvala, dragi moji prijatelji. Ne bih uspjela doći ovako daleko bez vaše prisutnosti. Svi ste moji anđeli čuvari.

Uvijek ću se sjećati vaših lica, gdje god da završim na ovom svijetu ili u koju god situaciju upadnem. Svi ste vi moj glavni izvor sreće i moja inspiracija da se nastavim gurati naprijed. Hvala, dragi moji prijatelji.

Postali ste sastavni dio moga srca koji niko ne može zamijeniti. Zahvalna sam za svaku sekundu koju smo podijelili jedni s drugima. Nemam pojma o tome šta je budućnost, ali postoji jedna stvar koja se neće promijeniti: nećete biti zaboravljeni.

Pa, hvala vam, zaista, za sva vremena što ste bili moj dom.

InfoPult

Pokreće Blogger.