Genijalni savjet Džordža Klunija svim ženama sa viškom kilograma

Poznati glumac genijalno savjetovao kolegicu 


Izlišno je pričati o količini šmekerstva Džordža Klunija. Tipovi poput njega su toliko retki da se gotovo svaka njegova rečenica može staviti u knjige o bontonu, a zatim da se te iste knjige čitaju pred spavanje. Tada bi možda ovaj svet bio lepše mesto, a žene bi se osećale mnogo prijatnije u svojoj koži.

Džulija Vilan je podelila sa javnošću saosećanje koje je izrazio Kluni sa svim koleginicama, i razumevanje pritiska pod kojem su glumice kako bi postigle idealnu liniju. Ona se otvorila na Tviteru i objasnila šta je tačno time mislila. Sve se dešavalo u vreme snimanja serije "ER" u kojoj je Kluni imao glavnu ulogu."Počinjemo snimanje, rade se poslednje pripreme, a onda sam načula kako neko tiho govori Džordžu: "Da li si čuo šta su rekli Juliji?" (oni - misleći na producente) Kluni: "Da li su joj rekli da mora da smrša?" - Da. Kluni: "Je l' im rekla da od*ebu?" - Aha. Kluni: "Dobro im je rekla."

"Tada sam se zaljubila u njega. Kad god su mi tokom karijere govorili da moram da smršam, čula sam Džordžov glas: "Reci im da od*ebu". Vilanova je takođe rekla kako su standardi Holivuda o ženskom telu bili brutalni tokom devedesetih, jer "nije bilo raznovrsnosti u izgledu žena", kao što je to slučaj danas.Clooney, irski Amerikanac rođen je u Lexingtonu u Kentuckyju. Njegova majka, Nina Bruce, je bivša misica, dok je njegov otac, Nick, novinar, domaćin kviza na mreži American Movie Classsics te - posljednjih godina - ambiciozni političar iz države Kentucky.

Izvor: noizz.rs

Želite da čitate još sadržaja poput ovoga, preporučujemo da posjetite i magazin - www.pult24.info

Napomena: Preuzimanje ovog sadržaja je dozvoljeno samo ukoliko navedete izvor uz OBAVEZNO linkovanje našeg domena i originalnog članka!

Pokreće Blogger.