Osobine ljudi rođenih u znaku Vage zbog kojih ih drugi možda vide kao velike negativce

Saznajte koji su joj nedostaci da biste se s njom lakše nosili.


Površnost; Vage najviše cene lepotu i eleganciju pa često zanemaruju tuđe nedostatke skrivene ispod prijatne spoljašnjosti. Na osnovu izgleda favorizovaće privlačnije na štetu manje privlačnih ne mareći za unutrašnje osobine.

Lenjost; Nekada ni ne žele da se potrude da bi nešto dobile nego čekaju da im to bude dato na tacni. Njihova je lenjost još izraženija ako treba nekom da pomognu. Razmaženost; Budući da žele da ostavljaju utisak imućne i društveno uklopljene osobe, Vage troše veliki deo plate na imidž: izlaze na otmena mesta, nose firmiranu odeću i koriste skupe kozmetičke proizvode.



Koketnost; Vaga je izumela umetnost flertovanja. U stanju je da koketira s bilo kim dopadljivim samo da vidi njegovu reakciju. Nikada ne možete biti sigurni koketira li ili je samo ljubazna prema vama. Ako vam je ljubavni partner, budite zabrinuti jer se upušta u preljubu pre nego što trepnete.

Nepouzdanost; Nije se proslavila baš ni po tome što lako menja mišljenje pod uticajem drugih ljudi, medija i reklama. Teško je osloniti se na njenu reč i smatrati bilo koju njenu odluku konačnom. Nesamostalnost; Smatraju brak vrhunskim životnim dostignućem, a samoću sramotom i promašajem. Radije će ući u vezu s pojedincem koji im ne odgovara nego biti solo, a onda će partneru iza leđa tražiti bolja rešenja.



Neodlučnost; Vagama je odbojna i sama pomisao da su pod pritiskom. Zbog predomišljanja propuštaju dobre prilike i upadaju u neprijatne situacije. Ako su prisiljene brzo da odluče, radije će se povući i prepustiti tu obavezu nekom drugom.

Izvor: tportal.hr

Pokreće Blogger.