Detaljna astro prognoza za Decembar - Šta mogu da očekuju Jarčevi, Vodolije i Ribe

Posljednji mjesec ove godine nam se bliži. U ovoj detaljnoj astro analizi pročitajte kakve promjene su zvijezde spremile jarčevima, vodolijama i ribama u posljednjem mjesecu ove godine. 


Jarac: nemojte se truditi da mijenjate ljude, naročito članove svoje porodice. Radije birajte da ih volite onakve kakvi jesu. Budite veseli i koristite svoj smisao za humor na najbolji način. Vidjećete koliko će vam život biti ljepši i lakši kada budete nasmijani. 

Vrlo je važno da naučite da priznate, ne samo svoje uspjehe, nego i svoje neuspjehe. Sagledajte stvari onakve kakve jesu i uočićete kako se prilike i rezultati na poslovnom planu mijenjaju. Objektivno procijenite sebe i trudite se da budete plaćeni onoliko koliko vaš rad zaista vrijedi. 



Budite otvoreni i spremni u svakom momentu da kažete svoju cifru. Cijenite vaš trud, ali sve vrijednujte u skladu sa svojim realnim sposobnostima. Napravite listu obaveza koja će vas voditi do cilja korak po korak. Putujte ako za to imate priliku. 

Vodolija: važno je da postavite lične granice, čak i kada su u pitanju članovi porodice. Naučite da slušate i da odgovorite na brige bliskih ljudi. Razmislite malo o stvarima koje trenutno rade, a koje imaju veze sa vašom karijerom. Neke od njih bi mogle da imaju negativan uticaj na vašu karijeru, a da vi trenutno toga niste ni svjesni. 



Pazite kako se ponašate jer možda odajete utisak nespremne i nespretne osobe, a zapravo ste majstor u svojoj struci. Ne brzajte nigdje. Fokusirajte se na stvari koje vam djau iskustvo. Budite disciplinovani i napravite plan trošenja novca. 

Na taj način ćete trošiti novac kontrolisano i u svakom momentu znaćete gdje ste ga potrošili. Budite fleksibilni, ali pronađite strategiju za ostvarenje planova. Putujte kada god možete, istražujte svijet. Tako ćete pronaći svoju svrhu. 

Ribe: kada je u pitanju poslovna karijera zapamtite da jedan neuspjeh ne znači automatski da ste nesposobni i neuspješni. Nađite volju u sebi i probajte opet. Budite otporni na neuspjehe. Vaša upornost dovešće vas do uspjeha, samo mroate da vjerujete u sebe.

Kada su finansije u pitanju zvijezde vam savjetuju da svoj dugovanja izmirite na vrijeme. Ako ne možete da zapamtite da treba da platite račune, onda vodite kalendar finansija. Tako ćete sve imati vrlo pregledano i jasno. 

Ukoliko se odlučite da napravite finansijski kalendar da biste vodili računa o finansijama, nemojte da zaboravite sebe i svoja lična zadovoljstva, odnosno svoje želje. Nemojte sebi uskraćivati stvari. Trudite se da uvijek učite, kada god se pruži prilika za to. Izvucite ono najpozitivnije od svega. Idite na putovanja, to vam može donijeti samo nova sjajna iskustva.

Pokreće Blogger.