Zašto pojedine žene imaju potrebu da uzimaju muževe drugih žena - Mudar citat B. Shaw

Nedavno sam se uhvatio u razmišljanju o tome kako žene upoznaju oženjene muškarce. Ne mogu da podnesem takve stvari. I ne radi se o tome da morališem, ali jednostavno ne razumijem. 


Zaista me zanima kako dođe do takvih odnosa. Kako je moguće da neko ko ima suprugu, porodicu, djecu poklekne tek tako? Neki ljudi kažu da postoje razlozi za takve stvari , ali i dalje ne mogu da razmijem. Jedan prijatelj je sa mnom podijelio citat koji ću ja da podijelim sa vama. 

Ovako glasi: "Zašto su ženama uvijek potrebni tuđi muževi? I zašto konjokradice uvijek više vole dresiranog konja nego divljeg?" - ove riječi rekao je Bernard Šo, irski nobelovac. U njegovim riječima se krije objašnjenje svega. 



Zašto biste tražili nekog novog, učili ga navikama zajedničkog života kada možete da uzmete nekog ko već zna sve o tome? Slobodni muškarci bez iskustva nisu baš poželjni, često se ne zadržavaju u vezi i ne žele da preuzmu odgovornost za partnerku. Naprosto su naviknuti da budu slobodni.

To ne znači da su neosvojivi, ali svakako ih je teško zadržati. Kod oženjenih stvari su drugačije. On zna da poslije posla treba da ide odmah kući, da upita ženu da li je nešto od namirnica neophodno za kupiti. On je porodičan čovjek, brine o sebi, miran je, privržen porodici, često je imućan, ali svoj novac troši kontrolisano. 



Za njega veza ne znači prestanak slobode. Zbog toga je privlačan slobodnim ženama. Osim toga, čuo sam da neke djevojke radije biraju oženjene mladiće, ne zato jer žele da preotmu tuđe, nego jednostavno žele što manje briga u životu, a što više udobnosti. Sa oženjenim baš to i dobijaju. Ipak, morate da znate da to nije zdrava veza, nego nešto sasvim neprirodno.

Pokreće Blogger.