Za njih se novac lijepi: 3 znaka Zodijaka koji imaju sreće s novcem - Šta god da se dešava

Postoje neki horoskopski znakovi koji su doslovno magnet za novac.


Oni znaju kako da rukuju njime, kako da održe svoju finansijsku situaciju povoljnom, kako da kontrolišu svoje prihode i pažljivo prate svoje troškove.  Za njih je novac alat nad kojim imaju potpunu kontrolu. Nažalost, takve sposobnosti imaju samo neki od nas, a ne svi. 

To uveliko zavisi od našeg horoskopskog znaka. Neki su naprosto rođeni pod sretnom zvijezdom kada su u pitanju finansije. Da li ste i vi jedan od tri sretnika zodijaka saznajte u nastavku. Ovan: poznati ste po tome da ste ambiciozni i veliki, marljivi radnici. 



Uvijek imate dovoljno novca, ali ste jako sposobni da potrošite novac. Uvijek se trudite da imate još i nije vam teško raditi. Vaša sposobnost zarađivanja je gotovo neprevaziđena. Često se na poslu i zabavljate, a novac dolazi. 

Lav: vi itekako znate i umijete da uživate u životu, a finansije su tu samo da vam još malo pomognu. Ponekad je moguće da budete nepromišljeni sa novcem, ali uvijek ćete imati dovoljno za svoje ciljeve. Vi ste jedan od miljenika Univerzuma, pa će vas Univerzum nagraditi dostojno samo ako budete doslijedni sebi. 



Dobro je što vaše trošenje planirate. Škorpija: vi ste jedan od znakova koji zna kako da se ponaša i iskoristi svoje vještine u svim situacijama. Vrlo ste dominantni i to ne krijete, zbog toga vas je lako primjetiti u masi. 

Vašim šansama da se obogatite, pored sposobnosti da zaradite, pomažu intuicija i strast. Za vas novac nije cilj, nego kontrolna sila. Imate mnogo sreće i mogućnosti da zaradite bogatstvo. Vi zapavo želite moć koju ima novac, zbog toga niste rasipnici.

Pokreće Blogger.