Šta god zamisle, ostvariće - 2 znaka Zodijaka koja će pratiti velika sreća u Novembru

Bliži nam se novembar, a sa njim i novi planovi koje su vam zvijezde spremile. 


U novembru zvijezde imaju dva favorita među horoskopskim znakovima.  Oni će imati više sreće od drugih, naročito kada je u pitanju finansijski plan. Najvažnije planete koje imaju najjači uticaj na finansije su Mars, Venera i Merkur. Kada je u pitanju mjesec novembar, Mars će biti retrogradan. 

To znači da će njegov uticaj uglavnom biti negativan za većinu znakova.  Merkur će biti posebno jak u drugoj polovini mjeseca, a Venera u prvoj polovini. Sve to će se itekako odraziti na znakove. Ovog mjeseca dva su favorita kojima zvijezde donose povoljnu finansijsku situaciju. 



Da li je među njima i vaš znak, saznajte u nastavku.  Bik: uticaj planeta natjeraće vas da budete istovremeno pohlepni i štedljiviji nego što ste inače. Budite vrlo oprezni i odgovorni kada su finansije u pitanju. To vam može biti od pomoći kada je u pitanju širenje bogatstva. 

U drugoj polovini mjeseca je izuzetno važno da koristite sve svoje vještine i sposobnosti. Ovo je dobar period za neke važne kupovine i otvaranje posla. Jarac: možda se na početku mjeseca nećete baš osjećati kao favorit ovog mjeseca, ali stvari će se promijeniti. 



Venera će vam pomoći da pobjegnete od gubitaka, a Merkur će nas vas djelovati vrlo pozitivno, naročito kada je u pitanju duga polovina mjeseca. Neke od vas očekuje izuzetno bogat i plodonosan period. Čak i ukoliko se nađete u nekoj teškoj situaciji uspjećete da pronađete izlaz iz nje.

Pokreće Blogger.