Sedmiča astro prognoza do 06.11 - Sreća bi mogla da prati Škorpije, Jarčeve i Ribe

Pred vama je detaljna sedmična astro analiza za period od 31. oktobra do 6. novembra. Da li će zvijezde da budu na vašoj strani saznajte u nastavku. 


Ovan: u sedmici koja je pred nama bićete sretni zbog nekog poklona koji ćete dobiti od neke osobe. Kada je posao u pitanju sve će da bude stabilno, radićete marljivo i rezultati neće izostati. Budite oprezni sa finansijama i budite svjesni da je granica između uspjeha i neuspjeha jako tanka.

Ono što možete danas ne ostavljajte za sutra. Bik: moguće je da ćete ući u sukobe sa nekim ljudima koji su vam bliski. Potrudite se da tražite razumno rješenje za te sukobe. Finansije će se razvijati vrlo povoljno. Sa nekim ljudima razotkriće se tajno i intrige koje mogu da izazovu probleme i emotivno vas pogode. 



Žene bikovi pratiće loše raspoloženje i nisko samopouzdanje. Čuvajte svoje lične stvari. Blizanac: pred vama su neke iznenađujuće i neočekivane obaveze koje imaju veze sa imovinom. Moguće je da ste u prethodnom periodu bili nemarni ili ste jednostavno napravili grešku. 

Ako planirate neku veliku kupovinu učinite to oprezno. Mlađi muškarci, pripadnici ovog horoskopskog znaka, imaće sreće u svojoj školskoj svakodnevnici. Pojavljuje vam se mogućnost za dodatni prihod. Rak: u sedmici koja je pred nama osjetićete razočarenje zbog neke bliske osobe. 



To može biti vaš kolega, prijatelj, rođak ili neko iz vašeg užeg kruga poznanika. Iako imate očekivanja i planove kada su finansije u pitanju ove nedelje, možda neće sve ići po planu. Nemojte trošiti novac na stvari koje su vam nepotrebne i na ono što je izvan vaših finansijskih mogućnosti.

Lav: u vašoj porodici su se pojavili neki problemi koje morate da rješavate i u toku nedelje koja nam dolazi. Vjerovatno niste vi uzrok problema, nego ljudi koji se miješaju u vaše porodične i partnerske odnose. Imaćete neke planove u vezi sa svojim profesionalnim životom i uspjećete doći do svojih ciljeva. 

Moguća su vrlo prijatna iznenađenja na poslovnom planu. Djevica: tokom ove nedelje odlagaćete neke obaveze koje su već ranije dogovorene. Prijatelji će sa vama podijeliti neke informacije za koje će se ispostaviti da su vrlo korisne za vas. Neke pripadnike ovog horoskopskog znaka očekuje nasljedstvo koje će im neko ostaviti. 

Ne ulazite u sukobe kada situacija nije u potpunosti jasna. Možda je vrijeme za reorganizaciju budžeta. Vaga: u sedmici koja nam slijedi zvijezde vam savjetuju da budete mudri i da izbjegavate bučne javne događaje. Kada je u pitanju kupovina materijalnih stvari budite vrlo oprezni. 

Ne dopustite da vas promocije impresioniraju, a da zanemarite kvalitet i garanciju. Posebnu pažnju usmjerite na razgovore sa muškarcima o poslovnim, porodičnim i finansijskim pitanjima. Možda vam nisu prijatelji svi oko vas. Škorpija: pred vama su neki nepotrebni i neplanirani troškovi koje ćete napraviti u brzini. 

Ovo neće uticati značajno na vašu finansijsku sliku, ali svakako bi moglo da stvori tenzije u vašim porodičnim odnosima. Izbjegavajte finansijske ugovore u ovom periodu. Moguće je da će se nekima od vas pojaviti prilika za dodatni prihod, mada kratkorično. 

Tokom ovih sedam dana moguća je neka nezgoda. Strijelac: u nedelji koja je pred nama do vas će doći neke informacije koje se odnose na bliske prijatelje ili rođake. Pred vama je jedno novo poznanastvo, ali budite strpljivi sa tim. Moguči su uspjesi i vas i vaše voljene osobe. 

Uživaćete u svojim planovima jer ste većinu njih realizovali. Ako je vaš posao vezan za finansije ove sedmice dajte sve od sebe. Jarac: kada je u pitanju sedmica koja dolazi najvažnije je da slušate svoju intuiciju. Imaćete planove, ali zvijezde kažu da se neki od njih, nažalost, neće ostvariti u sedmici koja je pred nama.

Budite oprezni sa osjećanjima i pokušajte da se ne oslanjate na njih. Potrebna vam je jaka emocionalna podrška. Vodolija: iako mislite da neke ljude poznajete jako dobro mogli biste se razočarati u sedmici koja nam slijedi. Naravno da nismo svi sjajni, ali neki od njih imaće želju da od vas izvuku korist, bez obzira na vaš odnos. Vaša porodica bi mogla dobiti neki neočekivani novac. U sedmici koja nam slijedi pripadnici ovog horoskopskog znaka imaće velike šanse za uspjeh.

Pokreće Blogger.