Pun Mjesec u Ovnu 9.10 - Najviše bi mogao da utiče na 4 znaka Zodijaka

Bliži nam se pun mjesec u oktobru. Neki znakovi zodijaka naprosto osjete njegovu moć i njegov uticaj.


Ponekad pun mjesec stvara unutrašnje nemire i tjera vas da poduzmete neku akciju. Tada vaše emocije eksplodiraju i osjećate se vrlo impulsivno. Ovo nije neobično za vrijeme punog mjeseca. U oktobru pun mjesec u Ovnu dostići će vrhunac devetog dana ovog mjeseca. 

Na neke znakove zodijaka ova mjesečeva faza imaće izuzetno jak uticaj. Da li je i vaš znak jedan od pogođenih mjesečevom mijenom saznajte u nastavku. Ovan: vi ste glavni u ovom periodu koji je pred nama, iako želite to da izbjegnete. Pažljivo i detaljno sagledajte sebe i svoj odraz



Razmislite o tome ko ste sada, ko ste bili nekada i kakva osoba postajete. Greške pravimo svi i zato ne dozvolite da greške koje ste pravili u prošlosti utiču na vas. Pun mjesec je vrijeme promjena, vrijeme početaka i krajeva. Dajte sebi mogućnost da ostavite neke stvari iza sebe i da budete nova osoba. 

Rak: dragi rakovi, ovaj period je idealno vrijeme da razmislite malo o tome šta vi zapravo želite da postignete i po čemu želite da vas ljudi pamte. Možda je vrijeme da preispitate svoje poslovne ciljeve jer nešto ne funkcioniše onako kako bi trebalo. 



Naravno da nije lako skrenuti sa puta i promijeniti smjer, ali je mnogo bolje, lakše i smislenije nego nastaviti ići naprijed u pogrešnom pravcu. Imate mnogo potencijala i zato pronađite način da pokažete svijetu šta sve možete! Vaga: budite sigurni u sebe i vjerujte u svoju sposobnost razvijanja.

Tek tako možete da postanete bolja osoba. Vrijeme punog mjeseca je odlićno za vaše preispitivanje odnosa sa ljudima u blizini. Možda neki odnosi ne funkcionišu onako kako bi trebalo. Možda će se neki odnosi, koji su slabiji, u ovom periodu slomiti. Budite spremni da preuzmete odgovornost za to.

Jarac: vaš naporan rad zbog napretka u karijeri će se isplatiti. Ipak, sada je vrijeme da se posvetite i svom ličnom životu. Do sada ste se izvlačili pod maskom da ste radoholičar, sada više nije vrijeme za to. Morate da uspostavite kontrolu nad svojim ličnim životom. 

Možda se kod kuće osjećate zarobljeno, možda osjećate pritisak, ali to treba da vas motiviše da izgradite svoju sopstvenu ideju o domu, bez obzira gdje se on nalazi. Ako se više ne slažete sa roditeljima, ovaj mjesec će vas natjerati da rješavate taj problem.

Pokreće Blogger.