Ne očekuj da vam muškarac čita misli - 6 neoprostivih ženskih grešaka koje uništavaju veze

Ponekad veze jednostavno ne funkcionišu. Partneri dolaze, odlaze, mijenjaju se, ali na kraju se ne desi ništa. Da li ste osuđeni da iznova nailazite na iste tipove? 


Možda nije sve tako crno. Danas govorimo o ženskim greškama u odnosima. razmislite da li činite nešto od ovoga što uništava vaše odnose.  1. Previše prigovaranja, izmišljanja i želja. Ne učite odrasle muškarce šta da obuku, kako i šta da jedu, na šta da troše svoj novac, kako da voze auto i druge svakodnevne stvari. 

Ne postavljajte previše zahtjeva pred njih. 2. Ne budite ekstremni ni u kom pogledu. Uvijek se trudite da pronađete zlatnu sredinu.  3. Drage dame, vaš partner nije vidovnjak koji može da vam čita misli i da pogađa vaše želje i emocije. 



Iznesite ono što vas muči umjesto da sjedite i da se durite u tišini.  Mnogo će btii lakše ako kažete zašto ste uznemireni.  4. Dame sa godinama prestaju da pokazuju osjećanja, kod njih se javlja nekakav strah od emocija prema jačem polu. 

To vjerovatno dolazi zbog straha od odbacivanja ili neshvaćenosti.  Ponekad dame ne žele biti nametljive, ali morate da znate da su muškarci itekako otvoreni za naklonost.  Ipak, nemojte da psostanete čičak koji se lijepi na partnera. 



 5. Sledeća stvari može da se desi iz više razloga, ali uvijek je jednako iritantna.  Dame koje ne dopuštaju partneru da govori tako što ga stalno prekidaju, omalovažavaju ili čak vrijeđaju.  Uprkos tome, dama očekuje komplimente, a to se neće desiti.  

6. Podcjenjivanje sebe. Drage dame, nikada ne podcjenjujte svoju ličnost i svoje samopouzdanje. 
Neuspješni odnosi se svima dešavaju i to ne treba da vas pokoleba. Lijepe ste tačno takve kakve jeste. Cijenite sebe, svoje mane i prednosti i vaš partner će činiti isto.

Pokreće Blogger.