Ljubavna astro prognoza do 30.10 - Djevice prestanite skrivati emocije, Strijelčevi razočarani

Pred vama je detaljna ljubavna sedmična astro analiza za nedelju koja je pred nama. Kakve promjene na ljubavnom polju zvijezde donose vašem horoskopskom znaku? 


Ovan: nije pametno da vam bajke budu uzor za ljubavnu priču. U stvarnom životu ne postoji Pepeljuga i bundeva nikada neće uspjeti da postane kočija. Osim toga ne postoji ni lampa koja ispunjava želje. Bolje je da budete realni i da ljubavnu situaciju okrenete u svoju korist umjesto da očekujete da vam se desi čudo. 

Magija se nalazi u vašim rukama! Bik: njega, ljubav i pažnja su jako važni zato naučite da ih njegujete. Ovo se odnosi na ljubavne odnose naravno. Potrudite se da cijenite svoje najbliže, nikako da ih uzimate zdravo za gotovo. Vaš vladar je Venera, a svi znamo da je ona planeta ljubavi, pa vam predlažemo da iskoristite to. 



Moguća je neka prekretnica. Blizanci: upoređivanje sa drugima je u potpunosti beskorisno, a negativno upoređivanje sa drugima je još više beskorisno. To može da vam donese samo mnogo razmišljanja. Ne upoređujte se sa drugim ljudima i ljubavima koje oni imaju, niko nije na vešm mjestu.

Naučite se da se suočite sa poteškoćama jer nijedna veza nije savršena. Iskoristite svoju dobru energiju za poboljšanje odnosa. Rak: sasvim je prirodno da se plašite neuspjeha, svako od nas se pomalo plaši toga, ali nemojte da izbjegavate preuzimanje rizika. 



Ove nedelje zvijezde su u potpunosti na vašoj strani, zato se ohrabrite, skupite snagu i priđite toj osobi koja vam se dopada. Potrudite se malo, nema potrebe da se plašite ili odustajete. Lav: vaše veze su uglavnom takve da uzimate mnogo, a dajete jako malo. 

To nije dobro ni za vas, ni za partnera, a ni za vaš zajednički odnos. Kada su ljubavni odnosi u pitanju odgovornost se dijeli na pola, zapamtite to. Ovakve stvari bespotrebno troše vašu energiju. Možda vam je trenutno potreban predah od odnosa. 

Djevica: drage djevice, treba da znate da niste jedini koji sakrivaju emocije - svako od nas ima neki način da to učini. Naprosto, ljudi imaju tendenciju da prikrivaju svoje emocije i namjere. Iako bi bilo jako dosadno da smo apsolutno svi transtparentni, isto tako je dosadno ako svi krijemo sve. Zato se ne plašite da kažete šta osjećate. 

Samo budite iskreni i sve će biti u redu. Vaga: drage naše vage, život na Zemlji je dar koji ste dobili, zato naučite da ga tako živite. Gradite ljubavne odnose pune podrške. Budite sebi najbolji primjer o tome kako izgraditi dobar odnos. Razmislite malo o vašem trenutnom odnosu i tome šta niste uradili dobro. 

Kada shvatite o čemu je riječ bilo bi dobro da to popravite tokom ove sedmice. Škorpija: pred vama su dani usamljenosti i neke tuge zbog ljubavnog odnosa u kom ste trenutno. Nemojte to shvatati tragično. Mnogi od nas se raduju uzbuđenjima i zahvalnosti, a malo ko se raduje teškim prilikama koje nas uče.

Ne dopustite da vam se srce zaledi i da postanete grubi.Na kraju bi se ta nesretna priča o ljubavi mogla pretvoriti u veliku radost. Strijelac: u sedmici koja je pred nama pripadnici ovog horoskopskog znaka možda će da osjete neko razočarenje. 

Najdraži ljudi, naročito osoba sa kojom ste u ljubavi, sa vama igra igrice, a to svakako nije ono što vam prija, niti ono što zaslužujete. Pokušajte da riješite stvari. Jarac: duboko u svom srcu osjećate i znate da je došlo vrijeme za razgovor koji ste toliko izbjegavali i koji biste najradije i sada izbjegli.

Ne možete biti u potpunosti bezbrižni, ali možda ćete uspjeti da riješite stvari sa partnerom. Taj razgovor može dovesti do toga da porpavite povjerenje i da uspostavite bolju komunikaciju. Vodolija: drage vodolije, sedmica koja je pred nama nikako nije predviđena za žurbu, naročito na ljubavnom planu. 

Polako, suporite, krenite lagano da mijenjate i poboljšavate stvari u vašem partnerskom odnosu. I to tako sve do momenta kada budete zadovoljni u potpunosti. Preuzmite odgovornost. Ribe: u sedmici koja dolazi većina pripadnika ovog horoskopskog znaka osjetiće se nekako loše, prazno. 

Kao da svakog dana sve više brinete i uzdišete zbog trenutne ljubavne situacije. U redu je da brinete, ali nema potrebe da se plašite bilo čega. Neke od vas uskoro očekuje period slobode. Ne tragajte za odgovorima na sva pitanja.

Pokreće Blogger.