Ljubavna astro prognoza do 09.10 - Bikovi uživajte sa partnerom, Ribe čeka vas velika ljubav

Kakve promjene na ljubavnom planu možete da očekujete u periodu od trećeg do devetog oktobra, šta su vam zvijezde spremile i da li ćete biti sretne ruke kada je ljubav u pitanju saznajte u nastavku. 


Ovan: ispred vas su izazovi vezani za trenutnu ljubavnu vezu. Moraćete da date sve od sebe i da se maksimalno potrudite da bi vaša veza opstala. Ako uspijete da je sačuvate uživaćete u ljubavi i sreći.

Bik: ovo je sjajan momenat da uživate zajedno sa partnerom. Shvatićete koliko ste kompatibilni i sretni zajedno. Vaša veza će zbog toga ojačati. Trudite se da izbjegnete nametanje svog ličnog stava partneru. Umjesto toga vodite zdrave razgovore. Blizanac: ova sedmica koja je pred nama apsolutno nije pogodno vrijeme za započinjanje nove veze. Sačekajte malo, budite strpljivi jer će vaše vrijeme tek doći. Rak: neki pripadnici ovog horoskopskog znaka su razmišljali o uvođenju nekih novina u ljubavnu vezu. 

Sada je pravi trenutak za to. Zvijeude su na vašoj strani. O svim promjenama razgovarajte otvoreno sa partnerom. Vaš odnos će procvjetati. Lav: u vašem životu pojaviće se neka osoba koja vam je privlačna u svakom pogledu, i fizički i psihički. Bićete potpuno na istoj valnoj dužini.Ne oklijevajte da priđete toj osobi, da započnete komunikaciju. Budite strpljivi i poštujte svog partnera. Djevica: da bi stvari funkcionisale onako kako ste zamislili, ponekad je promjena neophodna. Ovo se odnosi na vas u ovoj nedelji. 

Desiće se neke promjene na ljubavnom planu i za vas i vaš odnos je dobro da ih prihvatite. Slobodne djevice će možda dočekati pravu osobu. Vaga: ljubavni život vaga u predstojećoj sedmici neće ići baš po planu. Međutim, ne treba da brinete mnogo jer je to sve samo privremeno. 

Ako naiđete na neki problem u vašem odnosu razgovarajte sa partnerom kao dve zrele osobe i stvari će se riješiti. Škorpija: možda vam se na početku nedelje neće tako čini, ali ovo će biti sjajno vrijeme za vas. Koliko god vremena možete pronaći iskoristite ga sa svojim partnerom. 

To će vas još više zbližiti i partner će se osjetiti važno. Strijelac: između vas i vašeg partnera mogla bi se desiti neka šala koja bi sa sobom mogla povesti napetost. Tu napetost možete riješiti samo velikom ljubavlju između vas. Budite pažljivi jedno prema drugom.

Jarac: neki pripadnici ovog horoskopskog znaka planiraju zajedničko putovanje sa partnerom. Nemojte se nadati previše, jer to neće biti nikakvo uzbudljivo ili neobično iskustvo. Ipak, to neće remetiti vaš ljubavni život jer će sve btii u dobrom stanju. 

Iznenadite partnera. Vodolija: sedmica koja je pred nama nikako nije period za zbližavanje sa osobom koja vam se dopada. Izbjegnite to jer biste sada mogli biti odbijeni, a ne želite da vam neko slomi srce. Zauzete vodolije ne bi trebale ulaziti u rasprave sa partnerom. 

Ribe: partner će vas jako cijeniti jer ćete pokazivati svoju odanost i poštovanje prema njemu. Ukoliko dođe do nekih poteškoća u odnsou vi ćete biti brižni i strpljivi, a to je tačno ono što treba. Slobodne ribe mogle bi pronaći ljubav svog života.

Želite da čitate još sadržaja poput ovoga, preporučujemo da posjetite i magazin - www.pult24.info

Napomena: Preuzimanje ovog sadržaja je dozvoljeno samo ukoliko imate PRETHODNO DOBIJENU DOZVOLU OD VLASNIKA SADRŽAJA

Pokreće Blogger.