Sreća će im okrenuti leđa - 3 znaka Zodijaka koja moraju biti oprezna tokom Oktobra

Ovaj mjesec neće biti jednako sjajan za sve znakove. Za tri znaka zodijaka dolaze, pa ne baš tako sjajna vremena. Sezona Vage obično je obilježena vremenom sa ljudima, druženjem. 


Tokom ove oktobarske sezone i perioda vladavine vage neki znakovi će biti više izolovani i sami nego drugi. Ovo će biti dobro jer vam ostavlja vremena da radite na sebi i spremite se za narednu sezonu. Ipak, ovaj opušten period neće biti takav za sve znakove zodijaka. 

Da li je vaš znak zodijaka jedan od onih koji se neće najsjajnije provesti tokom oktobra? Bik: tokom predstojećeg mjeseca prioritet će vam biti vaši interesi, ali ne na način na koji ste navikli. Postoji mogućnost da neki pripadnici ovog horoskopskog znaka pate od nedostatka energije. 



Tražićete balans. Budite nježni prema sebi, ne opterećujte se teškim dijetama ili sa mnogo posla. Uvijek budite u ravnoteži. Škorpija: drage škorpije, tokom ovog mjeseca vage osjetićete se više rezervisano nego što je to uobičajeno. To ne znači da je taj osjećaj loš za vas. 

Samo ćete osjetiti nešto novo, obnovićete i osvježiti svoju energiju. Vaša sezona se bliži. Možda je vrijeme da svoju energiju kumulišete u jednu stranu. Dajte sebi jedan dan vremena za sebe. Ribe: drage ribe, neki razgovori koje ćete voditi sa ljudima ovog mjeseca neće biti ni najmanje prijatni i ugodni, ali svakako će biti neophodni. 




Moraćete vrlo jasno da se zauzmete za sebe i odredite granice između svojih odgovornosti i tuđih obaveza. Ne preuzimajte ništa tuđe na sebe. To može biti jako težak posao za vas, ali je neophodno da biste se osjećali onako kako zalsužujete.

Pokreće Blogger.