Ljubavna astro analiza do 23.10 - Ribe budite suzdržane, Ovnovi komunicirajte sa partnerom

Pred vama je detaljna sedmična ljubavna astro analiza za nedelju koja je pred nama. Kakve promjene na ljubavnom planu može da očekuje vaš horoskopski znak? 


Ovan: u sedmici koja je pred nama jako je važno da radite na komunikaciji sa partnerom. Dobra komunikacija znači dobar odnos. Čak i ukoliko niste u mogućnosti da provedete mnogo vremena zajedno uvijek postoje telefoni - iskoristite to. 

Bik: izbjegavajte sve stvari, a naročito laži i neistine, koje bi mogle da imaju loš uticaj na vas, vašeg partnera i vašu ljubav. Osim problema u vezi mogući su i određeni porodični problemi. Blizanac: u sedmici koja je pred nama zvijezde vam predlažu da obratite pažnju na vaše ponašanje kada je partner u pitanju. 



Ako želite da budete u sretnoj, mirnoj i harmoničnoj vezi izbjegavajte loše ponašanje, ljutnju i slične emocije koje dovode do konflikta. Rak: ako ste u prethodnom periodu imali bilo kakve nesuglasice i probleme u vašem odnosu sa partnerom, sedmica koja dolazi donijeće vam rješenje svega i mnogo mirniji period.

Slobodni rakovi, ipak ćete sačekati još malo na ljubav svog života. Lav: vaše dosadašnje ponašanje sa partnerom je bilo jako dobro, pa vam zvijezde savjetuju da u ovoj sedmici nastavite na isti način. Budite jednako pozitivni i izbjegavajte sve potencijalne prilike za konflikt. 



Neke pripadnike ovog horoskopskog znaka mogla bi iznenaditi vjeridba. Djevica: na početku nedelje moguće je da ćete da doživite neki manji stres. Nemojte mnogo da brinete, kako dani budu prolazili tokom ove sedmice tako će sve više da se vraća u normalno stanje na koje ste naviknuti. 

Vaga: tokom sedmice koja slijedi vaša, inače vrlo mirna i stabilna veza sa partnerom, mogla bi se malo poljuljati. Ukoliko se to desi, dovešće do toga da će vas neke stvari u vezi nervirati više nego inače. Škorpija: kada su škorpije u pitanju, nedelja koja je pred nama za vas će biti jedan miran period ispunjen radošću kada je u pitanju ljubav. 

Ako želite da unaprijedite vaš odnos organizujte neki zajednički izlazak i pokažite partneru da vjerujete u njega i njegov uspjeh. Strijelac: da biste sa partnerom ostvarili miran odnos vrlo je važno da radite na komunikaciji. Jedino sa dobrom komunikacijom spriječićete da dođe do nesporazuma. 

Obratite pažnju na neke porodične probleme koji se dešavaju jer bi mogli da imaju jak uticaj na vaš i partnerov odnos. Jarac: kada su pripadnici ovog horoskopskog znaka u pitanju, na ljubavnom planu vas očekuju rasprave i debate sa partnerom. 

Šta god da se desi ne dopustite da to djeluje na vaš odnos na duži period od onoga što mora. Naučite da slušate partnera pažljivo. Vodolija: drage vodolije, vama je naprosto u krvi da budete dobri partneri. Ipak, u sedmici koja slijedi na vidjelo bi mogle doći neke stvari koje krijete u dubini svoje duše. 

To bi vas moglo zabrinuti zbog potencijalnog uticaja na vašu vezu sa partnerom. Ribe: zvijezde vam savjetuju da se ove sedmice suzdrzavate kada su u pitanju ljutnja i bijes. Vrlo je važno da budete strpljivi i mirni u vašem odnosu sa partnerom. Predlažemo vam da isplanirate neku zanimljivu zajedničku akivnost i da sa partnerom provedete uzbudljivo i korisno zajedničko vrijeme.

Pokreće Blogger.