Venera u Vagi od 29.09 do 23.10 - Jarčevi puni energije, Vage ovo je vaš period

Bliži nam se oktobar, a sa njim i Venera u Vagi. Ovaj put, Venera će biti izuzetno korisna planeta za sve znakove zodijaka. 


Astrolozi vam daju nekoliko savjeta za predstojeći period. Ovan: oktobar je vrijeme u kojem ovnovi treba da nauče da planiraju stvari. Bićete vrlo energični i puni snage, a Venera će vam pomoći da savladate sve prepreke ka svom cilju. 

Da ne biste bespotrebno gubili energiju, važno je da imate jasan plan akcije. Bik: dragi bikovi, za sreću u oktobru jedino je važno da budete svoji. Ne postoje nikakvi drugi uslovi osim iskrenosti i otvorenosti, prvenstveno prema sebi, a onda i prema drugima. 



Nastavite da se krećete, na dobrom ste putu. Blizanci: tokom oktobra bićete vrlo jaki i izdržljivi kada je fizičko zdravlje u pitanju. Za vas će oktobar biti izuzetno poučan i važan mjesec. Venera vam kaže da biste trebali malo poraditi na fizičkoj aktivnosti. 

Krećite se više. Rak: kada su rakovi u pitanju, Venera u vagi imaće snažan uticaj na vas kada je u pitanju ljubav, pa ćete zbog toga lako graditi odnose sa voljenom osobom. Nemojte previše da razmišljate, radije se bacite u djelovanje. Bićete puni samopouzdanja i romantike. 



Lav: dragi lavovi, nikako nije dobro da sada stanete, da se zaustavite. Došli ste do određenih ciljeva, ali nastavite da idete dalje. Ako želite još veći uspjeh moraćete malo da poradite na sebi i da postavite nove ciljeve. Do starih ste već došli. Djevica: u ovom periodu bićete vrlo optimistične i pozitivne. 

Sve one loše misli koje su se skupljale u vama sada će izaći iz vaše glave. Osjetićete se kao da nikada nisu ni bile tu. Ne razmišljajte o njima nego uživajte u novonastaloj sreći. Vaga: oktobar je za vage vrlo sretan mjesec. U pitanju je jedan od najradosnijih i najpozitivnijih mjeseci ove godine. 

Sreća će vas pratiti na svakom koraku. Naročito ćete biti uspješni na ljubavnom i finansijskom planu. Škorpija: Venera će biti u potpunosti na vašoj strani tokom ovog mjeseca i pomoći će vam da pojačate svoj uticaj na druge ljude. Nametnite se, ali nemojte da manipulišete ljudima. 

Ne zaboravite da svako ima pravo izbora. Poštujte to. Strijelac: ovo će biti izuzetno povoljan mjesc kada su u pitanju pravni problemi i njihovo rješavanje. Ukoliko dođe do nekog konflikta, na bilo kom niovu, Venera će vam pomoći da to riješite.

Ponudite pomirenje, to nije sramota. Jarac: tokom predstojećeg perioda jarčevi će se truditi da svima čine dobro. Vodite računa o svojoj karmi jer se sve u životu, prije ili kasnije, vrati. Bićete puni enegije. Ako vas neko od bliskih ljudi upita za pomoć, nemojte da ignorišete taj poziv. 

Vodolija: tokom ovog mjeseca Venera će vam pomoći da se borite protiv negativnih misli. U predstojećem periodu zvijezde će biti na vašoj strani i pomoći će vam da prevaziđete sve loše navike koje nisu dobre ni za vaše tijelo, a ni za psihu. 

Riba: tokom oktobarskih dana ribe će krenuti putem dobrote, nade, sreće i međusobnog razumijevanja u porodičnim odnosima. Potrudite se da ne ostajete samo na riječima. Dopustite da vaša djela govore za vas.

Pokreće Blogger.