U životu ne postoje slučajnostI - 2 najvažnija životna zadatka koja nam Univerzum daje

Ne umarajte svoju dušu monotonom savkodnevnicom i dosadnim stvarima. Univerzum, za svakoga od nas, sprema lekcije, iskustva, manifestacije i podršku. Treba da znate da u životu ne postoje slučajnosti.


Nijedan događaj koji vam se dogodi nije slučajan. Nijedna osoba koja se pojavi u vašem životu nije tu bez razloga. Ali morate da budete hrabri i da idete naprijed da biste shvatili zašto vam je Univerzum poslao baš taj događaj ili baš tu osobu. 

Ukoliko se budete krili iza drugih ljudi, iza paravana i drugih okolnosti, nikada nećete biti u stanju da shvatite neke stvari. Svako od nas je drugačiji. Naše duše se razlikuju. Svako doživi određen trenutak u životu kada njegova duša bude spremna za akciju. 



Taj trenutak zavisi od osobe do osobe. Unutrašnja spremnost nije univerzalna, kod svakog čovjeka je drugačija. Dok jedna osoba bira put prepun otpora, bira put života u kom će da pati i da uvijek traži krivce u drugima, druga osoba sluša svoju dušu, sluša Univerzum i znakove koje dobija. 

Svaki čovjek tokom života ima dva važna zadatka. Prvi zadarak je da ispolji sebe i svoju dušu na najbolji mogući način, a drugi zadatak je da pomogne drugim ljudima. Kada naučite da slušate Univerzum, da slušate svoju dušu i svoje srce postaćete osoba kakva želite da budete. 



Bićete zadovoljni i puni ljepote. Iz vas će izlaziti samo lijepe riječi, mudrosti, nove stvari. Kada slušate zov svoje duše ići ćete ka svojoj sudbini bez prepreka. Ne slušajte druge, ne trudite se da budete kao oni jer svako od nas ima svoj put. 

Ponekad neki ljudi, gledajući druge oko sebe, kažu da oni nemaju nikakvu svrhu. To je nemoguće. Svaka osoba na ovom svijetu ima neku svoju svrhu. Kada nuačite da krenete ka sudbini shvatićete zašto ste došli na ovaj svijet. Slušajte sebe, osluškujte svijet i ne bojte se ničega. 

Da biste krenuli putem kojim vas duša zove potrebna je hrabrost. Ukoliko ne budete dovoljno hrabri da krenete na taj put možda nikada nećete sresti sebe. Svako od nas izabran je za neki zadatak. Svako treba da donese nešto, uradi, stvori, izmisli, poboljša ili promijeni. Naša duša to traži. 

Ako ne poslušate ono što duša traži od vas, ako ne poslušate njen zov, duša bi mogla da pati, a vi da ostanete ispunjeni besmislom i patnjom, a da ne znate zašto se tako osjećate. Uvijek slušajte zov svoje duše. Na ovaj svijet dolazimo zbog određenog zadatka. 

Svako od nas posjeduje vještine koje je stekao u prošlim manifestacijama. Uvijek učite, skupljate ono prethodno naučeno i stvarajte svoju sudbinu. Univerzum uvijek gleda na nas i na to kako se ponašate prema pozivu duše. Uvijek budite dovoljno hrabi da budete svoji!

Pokreće Blogger.