Skromne su i ne nerviraju se zbog sitnica - Kako brzo prepoznati inteligentnu i mudru ženu?

Još je i sam Sigmund Frojd u svoje vrijeme vjerovao da čovjeku nije dovoljno da zadovolji samo svoje osnovne potrebe, jer čim zadovolji osnovne potrebe poput hrane, suhe odjeće, udobnog doma, on će odmah težiti ka nečemu više. 


Željeće da zna ko je, zašto je na ovoj planeti i koji je smisao života. Ovo je sasvim normalno. Svi mi želimo da saznamo da li smo bolji od drugih, kakve su razlike između nas, zašto nas ljudi vole, šta mi donosimo unikatno na ovaj svijet. 

Čovjeku je neophodno da spozna sebe, ali to ne može da učini ukoliko nema nikog da se uporedi sa njim Frojd ima jedan divan citat: "Jedina osoba sa kojom biste se treabali uporediti ste vi u prošlosti. I jedina osoba od koje bi trebalo da budete bolji ste upravo vi". 



Jednostavno uzmite papir i zapišite vaše navike od prije pet godina i vaše navike sada. Shvatićete da li ste i koliko napredovali. Postoje žene koje prestaju da se interesuju za svijet nakon završetka školovanja. Čim završe svoje formalno obrazovanje prestaju da se edukuju, da čitaju i da se razvijaju. 

Jedini izvori informacija za njih postaju društvene mreže. Srećom, postoje i drugačiji tipovi žena koje nikad ne prestaju da rade na sebi. One su skromne, a to je jedan od znakova inteligencije. Osim skromnosti postoji još znakova inteligencije koje možete prepoznati. 



Jedan od njih je strpljenje i izdržljivost. Inteligentna žena rijetko gubi živce, ne nervira se zbog sitnica, nego vodi računa o sebi. Osim toga ove žene postavljaju mnogo pitanja i duhovito se šale na tuđi, ali i na svoj račun. Zato, ako želite da uradite brzi test inteligencije prilikom odabira partnerke, prijateljice ili radne koleginice potražite ovakvu ženu. I još nešto - obratite pažnju na to sa kakvim muškarcem je u vezi!

Pokreće Blogger.