Shvatite da niste jedina osoba u njegovom životu - 3 razloga zašto muškarci odlaze od vas

Povezivanje sa partnerom je jedan od najdivnijih i najmoćnijih osjećaja na svijetu. 


Trenutak kada osjetite da ste toliko bliski, da vrijeme samo teče, teme razgovora se smjenjuju bez problema, kada osjetite misli jednom drugom - to je momenat kada znate da volite. Međutim, čak i kada izgradite ovakav odnos sa partnerom, to nije garancija da će odnos da traje zauvijek. 

Ponekad se dešava da muškarac izgubi interesovanje. Ali zašto se to dešava? Danas vam otkrivamo 3 glavna razloga zbog kojih muškarac gubi interesovanje. Možda će vam ovo nekada pomoći da popravite odnos prije nego bude kasno. 



1. Muškarac prestane da smatra da može da vam ugodi. Ovo se dešava nakon što žena počne mnogo da se žali na sve, a naročito na partnera. Neke žene se žale da bi steke osjećaj kontrole nad partnerom, pa prigovaraju misleći da će tako doći do odnosa koji žele. 

Međutim, stvari idu potpuno suprotno, pa muškarac gubi interesovanje jer se osjeća poraženo i zarobljeno u takvoj situaciji. Nema ništa loše u tome da izrazite svoje nezadovoljstvo, ali ako to radite svakodnevno i ako se u životu samo fokusirate na stvari kojima nista zadovoljni, to bi moglo da napravi problem. 



2. Kada se muškarac u vašoj blizini ne osjeća bezbjedno, on može da izgubi interesovanje za vas i za vaš odnos. Ovo ne znači da treba da branite muškarca od drugih ljudi, ali ako ga tjerate da se osjeća ranjivo, ako insistirate da se ponaša na određeni način i kada ga ne prihvatite onakvog kakav jeste pomisliće da je bolje da ode od vas. 

3. Vi niste jedina osoba u njegovom životu, to morate da znate. Postoji još mnogo stvari koje mu se dešavaju i o kojima jedan odrastao muškarac mora voditi računa. Iznova i iznova se pojavaljuju nove odgovornosti i nove obaveze. 

Isto je i sa vama: rokovi na poslu, porodični problemi, razne finansijske brige. Muškarac nije uvijek u mogućnosti da vam posveti svu svoju pažnju, ali to ne znači da vas ne voli. Ne takmičite se za mušku pažnju ni sa kim i ni sa čim. 

Tako ćete ga satjerati u ćošak i natjerati da bira između vas i nečeg drugog, recimo posla koji mora da završi ili brige o bolesnom roditelju. Najbolje što možete u ovakvoj situaciji jeste podržati vašeg partnera. 

Podrška u teškim vremenima je nešto najvrijednije. To će mu pokazati da ste na njegovoj strani, a kada muškarac zna ko je uz njega bio u najtežnim trenucima nikada neće poželjeti da ode od te osobe.

Pokreće Blogger.