Retrogradni Merkur od 09.09 donosi nam velike izazovi - 3 znaka Zodijaka očekuju problemi

Retrogradni Merkur nam dolazi 9. septembra i ove godine on će da bude u znaku Vage. 


Kao i uvijek, retrogradni Merkur mijenja stvari, a zvijezde kažu da će ove godine Merkur sa sobom da donese loše ljude, tešku komunikaciju i netačne informacije. Ove godine retrogradni Merkur najviše će uticati na tri znaka zodijaka. U nastavku članka otkrijte da li i vaš znak očekuju izazovi. 

1. Ovan: za vas su zvijezde spremile cijelu oluju tokom retrogradnog Merkura. Svi vaši nedostaci i dugovi izaći će na vidjelo. Zbog toga vas očekuje mnogo nervoze i obaveza. Iako ćete marljivo raditi, nećete uspjeti da ostvarite sve što ste zamislili. 



Čak će se i problemi drugih ljudi preplesti sa vašim problemima. Trudite se da odmorite tijelo. 2. Rak: vrijeme retrogradnog Merkura nikako nije povoljan period kada su rakovi u pitanju. Očekuju vas brojni porodični i poslovni problemi. Kada vam se sve skupi, osjetićete kao da više nemate gdje. 

Zvijezde vam savjetuju da se nikada ne predate, nego da u najtežim trenucima date sve od sebe. To bi vas moglo motivisati da gradite sebi bolju budućnost. Izazovi će vas pratiti sve do kraja septembra, kada se očekuje lagano primirje. 



To će vam dati snagu i motivaciju da prođete kroz sve teškoće koje su vas zadesile. Kada su finansije u pitanju, nikako ne smijete klonuti dugom. U ovom periodu novac bi mogao nekoliko puta da odlazi od vas, ali svaki put će da se vrati. Naučićete neke lekcije za budućnost. 

Vaga: najvažnije je da budete psihički spremni za sve ono što vam dolazi. Ne obećavajte ono što ne možete da ispunite i ne širite informacije koje nisu provjerene, to bi vas moglo skupo koštati. Neke vage očekuju turbulencije u porodičnom životu. 

Trudite se da u predstojećem periodu ostanete hladne glave, jer vam to može pomoći da ostanete objektivni i realni. Osim toga, čak i kada je najteže, fokusirajte se na svoje ciljeve. Stres će se značajno smanjiti tokom kraja septembra i tada ćete osjetiti veliko olakšanje. Za neke pripadnike ovog horoskopskog znaka moguć je čak i napredak na poslu ili neki bonusi, zato ostanite fokusirani.

Pokreće Blogger.